Süleymancılar cemaati bir süredir kamuoyuna yansıyan ses kayıtları ve cemaatin lideri Alihan Kuriş hakkındaki tartışmaya neden olan iddialar ile gündemde...

EKREM İMAMOĞLU'NUN SÜLEYMANCILAR KUR'AN KURSUNDAKİ FOTOĞRAFI

Geçtiğimiz günlerde sıcak bir gelişme yaşandı. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Süleymancılar cemaatine ait olduğu iddia edilen bir Kur'an kursunda kıraat yaparken çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Söz konusu fotoğrafı gazeteci Fehmi Çalmuk kendisine ait internet sitesinde yayınladı.

SÜLEYMANCILARIN OYU EKREM İMAMOĞLU'NA

Süleymancılar cemaatinin rahle-i tedrisinden geçen CHP'li İmamoğlu hakkındaki yeni gelişmeyi ise Oda TV'den Asiye Güldoğan aktardı.

Güldoğan, 23 Haziran'da yenilenecek yerel seçimlerde Süleymancılar cemaatinin CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu destekleme kararı aldığını duyurdu.

Asiye Güldoğan, "Süleymancılar ve Mücadeleciler de İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu destekliyorlar. Ak Parti muhalifliğiyle bilinen Süleymancıların büyük bölümü zaten önceleri MHP’ye, sonraları İYİ Parti’ye oy veriyordu. İYİ Parti, CHP’yi desteklediği için Süleymancılar gibi katı bir cemaat de CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na oy verecekler. Mücadelecilerin Millet Partisi seçime girmediği için onlar da İmamoğlu’na destek çıkacaklar." ifadelerini kullandı.

/ SuperHaber