Süper Lig'de oynayan futbolcuların yolu Suudi Arabistan Ligi'ne düşmeye devam ediyor. Suudi liginde daha önce Türkiye'de oynamış çok sayıda oyuncu bu sezon boy gösterecek. 

Talisca -1

AL-NASSR SÜPER LİG'İN YILDIZLARINA KANCAYI TAKTI

Suudi Arabistan'ın güçlü ekibi Al-Nassr, geçtiğimiz yıllar Beşiktaş'ın yıldızları ve Talisca'yı kadrosuna katarken, bu sezon başında Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Luiz Gustavo'yu kadrosuna kattı.

Boupendza

SÜPER LİG'İN ESKİ KRALI, AL-SHABAB'DA

Bir dönem Bursapsor ve Eskişehirspor formaları giyen Alfred N'Diaye ve 2020-2021 Süper Lig Sezonu'nun gol kralı eski Hataysporlu Aaron Boupendza, Al-Shabab'ın başarısı için ter dökecek. 

berat özdemir

ETTİFAQ, SÜPER LİG'E 5.5 MİLYON EURO ÖDEDİ

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Marcel Tisserand'ı 3 milyon euro'ya transfer eden Ettifaq, Trabzonspor'un milli yıldızı Berat Özdemir'i de 2.5 milyon euro'ya kadrosuna kattı.

Tisserand

SÜPER LİG'DEN 2 TAKVİYE

Trabzonspor'un Brezilyalı orta sahası Flavio'yu kiralayan Al-Taawon, Antalyaspor'un başarılı stoperi Naldo'yu da kadrosuna kattı.

Nwakaeme-2

SÜPER LİG'İN EN İYİSİNİ AL-FAHYA KAPTI

Süper Lig'in son yıllardaki en başarılı yabancı oyuncusu ve Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük bir katkısı bulunan Anthony Nwakaeme uzun süren pazarlıkların ardından Al-Fayha'ya transfer oldu. 

ÇIKIŞ ARAYAN TAKIMLAR GÖZÜNÜ SÜPER LİG'DEN AYIRAMADI

Bir dönem Çaykur Rizespor'da oynayan Marwane Saadane bu sezon da Al Fateh için mücadele edecek. Sivasspor'dan Fayçal Fajr ve Hatayspor'dan kaleci Munir'i kadrosuna katan Al-Wehda, daha önce Ankaragücü ve Eyüpspor formaları giyen Gerson Rodrigues'i de kadrosuna katarak iddialı bir çıkış yapmayı planlıyor.

SUMUDİCA ESKİ TAKIMLARINDAN TRANSFER YAPTI

Kayserispor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Romen teknik adam Sumudica'nın çalıştırdığı Al-Raed, Kayserispor'un başarılı kalecisi Lung, Çaykur Rizespor'un stoperi Damjan Djokovic ve daha önce Hatayspor forması giyen Pablo Santos'u kadrosuna kattı.

OSMANLISPOR'UN ESKİ YILDIZI

2016-2017 sezonunda Osmanlıspor forması giyen Adam Maher, Hollanda ekibi Uthrect'ten 1.8 milyon euro karşılığında Damac'a transfer oldu. 

POKO VE CİKALLESHİ, KHALEEJ'E İMZA ATTI

Karabükspor, Göztepe ve Altay formaları giyen Andre Poko ve Konyaspor'un Arnavut yıldızı Sokol Cikalleshi de bu sezon Suudi Arabistan'ın yolunu tutarak Khaleej takımına imza attı.