8 Ekim Cuma günü gündüz evde hiç kimse yokken gerçekleştirilen şüpheli hırsızlık olayıyla ilgili Bülent Deniz, Akit TV'ye açıklamalarda bulundu.

YÜKTE HAFİF PAHADA DEĞERLİ EŞYALARI ALMIYORLAR

Evdeki tüm aile mensuplarının çıkmasının beklendiğini belirten Deniz, ''Ailece hep beraber eve geldiğimizde. evin tarumar edildiğini gördük. Laptopum yok, çocukların laptopları yok. Ama İpad duruyor, cep telefonu duruyor. oyun konsolu duruyor. Bunlar değerli şeyler. Taşınabilir ve hafif şeyler. Bunları bırakmış. Çocukların bir kısım altınlarını ve bir miktar para bulup, gidiyor. Elektronik cihazları almıyor. Ama laptoplar duruyor. Bunu görünce şüphelerimiz artıyor. Acaba bu bir bir hırsızlık mı? Yoksa hırsızlık süsü verilmiş bir olayla mı karşı karşıyayız?'' ifadelerini kullandı.

'BİR TAKIM MİHRAKLARI RAHATSIZ EDİYOR OLMAMIZ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUYOR'

Derin Gerçekler, Milli Diriliş ve Kürsü programlarını hazırlayıp sunan Deniz, ''Tabii emniyet çok yönlü araştırıyor. Bizim bir medya mensubu olmamız. Habervakti Genel Koordinatörü olmamız. Akit TV ekranlarında uzun yıllar televizyon programı yapıyor olmamız. Ses getiren, dikkat çeken, bam tellerine dokunan, hatta mayınlı tarlalarda geziyor olmamız, bir takım mihrakları rahatsız ediyor olmamız göz önünde bulunduruluyor. Hırsızlık mı? Hırsızlık süsü verilmiş, bir başka olay mı? Emniyet çok kapsamlı araştırıyor.'' ifadelerini kullandı.

EMNİYETE TEŞEKKÜR ETTİ

Deniz son olarak, ''Olayın yaşanmasının hemen ardından hızlıca devreye girerek, soruşturma başlatan Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne emekleri ve gayretleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Olayın faillerinin en kısa sürede yakalanacağına inancım tamdır.'' ifadelerini kullandı.