Tanrılar tanrısı kim olacak!?

Abone Ol

Euzubillahimineşşeytanirraciym, Bismillahirrahmanirrahim..

Nas bize bazı konularda bazı şeyleri yapmamamızın ötesinde, ona yaklaşmamamızı söyler; fuhşiyat konusunda olduğu gibi.. Çünki sonrasında arkası da gelir. Her an sizin zaafınız artar, Şeytana yeni fırsatlar, açık kapılar bırakırsınız.

Şeytanın ülkesinde yolculuğa yaklaşmayın, orada sizi ele geçirmeleri çok daha kolay olacak.. Size çok farklı şeyler vaad edecekler, siz siz olun Şeytan’ın yalanlarına kanmayın. Size yeryüzünde bir cennet vaad ediyorlar. İnanmayın. Mesela diyebilirler ki, “Aşı olun gelin, HES kodunuzu girin, 40 günde MetaVerse’de, artırılmış gerçeklerle 40 günde devri alem”, aya seyahat, deniz altında yolculuk, her şey mümkün ve bunların onlar için bir temel yatırım dışında bir maliyeti yok. Bu alem BlackWeb’den daha tehlikeli. Orada bilgisayarınızı hackleyip ele geçirebilirler, burada beyninizi hackleyebilirler. Aslında BlackWeb’e de gerek yok, diziler, çocuklarınızın oynadıkları oyunlar, müzik dinlerken bile subliminal mesajlarla beyniniz ele geçirilebilir. Tabii ki, MetaVerse de bu risk maksimum seviyede.

Yeni bir mitolojik çağa giriyoruz. Hani hayvandan insana evrilmiştik ve insan şimdi Tanrıya evriliyordu ya, TransHumanizm sonrası zaten evrim tarihinin son halkası gerçekleşiyor. MetaVerse geçerken yeni tanrılarımız biz yeryüzünde bir cennet, ebedi bir hayat vaad ediyor. O bilinen “Tarihin Sonu”na geldik. Yani kıyamet, yani “ba’si badel mevt”yeni “tanrılarımız(!) tarafından bu dünyada gerçekleştirilecek. Hemen hemen tüm dünya ülkeleri bu uluslararası sistemle “tam bir uyum için” ve “emin adımlarla” yoluna devam ediyor!

Eski zamana ait her şeyi unutun. Mesih de, Mehdi de, Yecüc-Mecüc de, Gog Magog da, Dabbetül Arz da, Emanet sandığı da, artırılmış gerçeklikle yeni dünyada hazır. İnsan (haşa) kendi TANRI olunca, dinlerin söz ettiği tanrıları da tedavülden kaldırıyorlar, tıpkı ulusal paraları, sınırları, rejimleri, dinleri ortadan kaldırdıkları gibi.

Bir sorun var, bu yeni tanrılar kendi aralarında savaşacak olurlarsa ne olacak. Endişelenmeyin, Şeytan, “tanrılar tanrısı” olacak. O da tamam da Tanrılar tanrısının temsilcisi, “baş tanrı” kim olacak. Böyle bir “Gelecek” hayal ediliyor GlobalResetçi’ler tarafından. Grip19 da bunların senaryosu.


Bakın o dünyada, zaman içinde şu karakterle tanışacaksınız. Tanrıyı tedavülden kaldırmaktan, biyolojik insan neslini sona erdirmek, din, ahlak, gelenek ve cinsel kimlikten bağımsız bireylere dönüştürerek bizi özgürleştirmekten söz ediyorlar ya, bir yandan kendileri Tanrı olmaya hazırlanırken, Tanrılar hiyerarşisini de oluşturmaya çalışıyorlar. İşte eski tanrılar hiyerarşisi: Gaia (Gaea) Kadim Toprak Tanrıçası, Ouranos (Uranus) Kadim Gök Tanrıçası, Afrodit (Aphrodite) Aşk Tanrıçası, Themis Kutsal yasa ve Adaletin Titan Tanrıçası, Mnemosyne Titan Hafıza Tanrıçası, Hyperion Titan Işık Tanrısı, Theia Titan Nur Tanrıçası, Crius (Krios) Titan Burç Tanrısı, Oceanus (Okeanos) Titan Okyanus ve Su Tanrısı, Tartaros Kaos’tan (Chaos) doğmuştur. Burası mekan olarak cehennemi ifade eder. Ve buranın yargıcı konumundadır. Tethys Titan Temiz Su Tanrıçası, Iapetus (Iapetos) Titan Fanilik Tanrısı, Pleione Su Perisi, Atlas Cennetlerin Taşıyıcısı, Coeus (Koios) Titan Zeka Tanrısı, Phoebe Titan Zeka Tanrıçası, Kronos (Cronus) Titan Zaman Tanrısı, (Titanlar Altın Çağ’da dünyayı yönetmiş/yönetecek olan güçlü tanrı ırkının adıdır). Rhea Titan Doğurganlık ve Annelik Tanrıçası, Hera Tanrıların Kraliçesi, Evlilik Tanrıçası, Dionysus Şarap ve Partilerin Tanrısı, Hermes Tanrıların Elçisi, Apollo (Apollon) İyileştirme, Hastalık, Müzik ve Kehanet Tanrısı, Artemis Av Tanrıçası, Athena Savaşın ve Kahramanların Tanrıçası, Ares Savaş Tanrısı, Hephaistos Ateş ve Demir İşçiliği Tanrısı, Poseidon Deniz Tanrısı, Hestia Kalp Tanrıçası, Hades Ölüm Tanrısı, Demeter Tarım Tanrıçası.

Oraya girerseniz zaman içindeTitanlar, Nemf’lerle tanışacaksınız. Torpil gerekirse tanrılar hiyerarşisinde zirve VIP’den birini bulmanız gerekecek. Semele Dionysus’un Annesi, Maia Hermes’in Annesi, Leto Artemis ve Apollo’nun Annesi, Zeus Tanrıların Kralı. Aklınızda bulunsun!? Dikkat Tanrılar kıskanç, öfkeli olabilir(!). Orada çok sayıda Klonoid ya da Kimera göreceksiniz. Mesela Satirler, yarı insan yarı keçi, ormanların koruyucusu, İklimlerin koruyucusu.. Sirenler denizlerde yaşar. Yarı insan yarı balık, Deniz perilerine/kızlarına benzerler yarı insan olmaları ile onlardan ayrılırlar. Sentorların belden üstü insan , belden aşağısı ise attır. Savaşçı Kimera’lardandır. Pegasus, kanatlı/uçan at. Denizler tanrısı Poseidon ile yılan saçlı Medusa’nın oğludur.

Dikkat edin, orada da canavarlar var. İnsin ve Cinnin Şeytanları BlackWeb’de, oraya göç edecekler. Orada başka kimler var derseniz; Nymphler Mitoloji’de yeri ve denizi dolduran sayısız çokluktaki dişi, tanrısal varlıklar(!)dır. Ölümsüz değillerdir ama tanrılar gibi Ambrosia ile beslendiklerinden çok uzun yıllar yaşarlar ve hep genç ve güzel kalırlar. Bir peri var, bir de Su perisi. Bu Nemfler işte onlardan. Cinler ve Şeytanların ortalıkta dolaştığı bu alemde birileri siz astral seyahatlere yönlendirebilir. Kendi yönettiğiniz rüya alemlerinden başka alemlere geçiş yapabilir, boyut değiştirdiğinizi sanabilirsiniz. Sizi Şeytanın çağırdığı Fake Cennet’e zaman içinde karşılaşmanız muhtemel karakterlerden bazılarını şimdiden isim ve görevleri ile tanıtayım istedim. Şimdi düşünün bakalım “MetaVerse evreni Deccalin cenneti” olabilir mi! Cuma günü Mehmet Ali Bulut ve Ertan Özyiğit’le bunları konuşacağız.

Artık Atomaltı parçacıkları gördük. Hücre zarının içine de girdik. Portakal ağacında karanfil kokulu sarımsak da yetiştirebileceğiz, ölülerden bir hücre alıp onu da klonlayabileceğiz. GENOM’la Gen İplantı ile Genetik Manipülasyon ile canlı robot diye tanımladıkları XENOBOTlar da dünyamıza katılacaklar. Yani TransHumanizm sonrası Siborglar, Klonoidler, Avatarlar (Avatar, Hind mitolojisinde tanrıların yeryüzüne inerken girdikleri şekildir. Ya! Size mitolojiden isimler verdim ya. Daha şimdiden Avatarlar aramızda.), Humanoidlerle değil bu gidişle Xebobot’larla da tanışacağız. Güney Afrika’da yaşayan bir kurbağa türü olan Xenopus Laevis’ten alınan hücrelerle üretilen yeni bir biyolojik robottan söz ediliyor!


Geçen gün Murat Ülker bu konuya değinmişti. Zaman ve mekan üzerinden yorumlarda bulundu. Allah asra ve arşa yemin etti. O, zaman içinde zaman yaratandır. İsra olayı, Hz. Musa’nın Hızır’la yolculuğu, Hz. Süleyman ve Belkıs olayı, zaman boyutu hakkında bize önemli bilgiler verir. Ben, “def-i mazarrat celbi menafiden evladır” kuralı gereğince, bu senaryonun sahiplerinin fikir ve kişilikleri üzerinden, dünyayı ifsada ve fıtratı bozmaya yönelik tehlikeli bir kullanım ihtimali üzerinden bazı uyarılarda bulunmak istedim. Bu tehlikeli olanı ise, doğru olanı ne? Ya da bu konuda ölçümüz ne olmalı, düşünmemiz gerek.

Biz ahir zaman Peygamberinin ümmetiyiz. Fitne zamanıdır. Dikkat! Besmele ile giremeyeceğiniz hiçbir mekana yaklaşmayın!

“Her insanın sorumluluğunu omuzuna yükledik. Kıyamet gününde insana, açılmış vaziyette önüne konulacak olan bir kitap çıkaracağız. “Oku şimdi kitabını! Bugün kendini yargılamak üzere kendi nefsin yeter!” (İsrâ 13-14). Her şeyi gören, duyan, bilen kadiri mutlak, hüküm sahibi bir Allah var. O mazlumların koruyucusudur. Biz onun ipine tutunduğumuz sürece, Şeytan ve onun işbirlikçileri bize hiçbir zarar veremez. Sabırlı olalım, tevbe edelim, Cahillerden ve zalimlerden olmayalım, Tevbe edelim ve dua edelim de, Allah bizim ellerimizle zalimleri cezalandırsın ve mazlumlara yardım etsin. Selâm ve dua ile

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }