2023 seçimlerine sayılı günler kaldı. CHP ve İYİ Parti'nin de aralarında bulunduğu Millet İttifakı'na HDP'nin desteğinin yanı sıra bir destek açıklaması da terör örgütü THKP/C Acilciler'den geldi.

THKP/C Acilciler terör örgütü elebaşı, Reyhanlı saldırısı sanıklarından terörist Mihraç Ural, "Erdoğan'ın yıkılması için tüm güçler birleştik'' diyerek HDP'nin de içinde olduğu Yeşil Sol Parti'ye ve Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı.

'MİLLET İTTİFAKI İLE GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRDİK'

Ural, "Erdoğan'ın yıkılması için tüm güçler birleştik. Biz de bu birlikte Yeşil Sol Parti etrafında yerimizi alacağız. Millet İttifakı ve tüm demokrasi güçlerinin toplandığı Emek ve Özgürlük İttifakı ve Sosyalist Güç birliği gücümüzü birleştirdik. Örgütümüz de güçlerini ülke çapında bu seçimler için hazırlamış ve tüm güçleriyle seçim sandıklarına gidişi destekleyecektir. Bizler ülkenin devrimci demokratik güçlerinin yer aldığı Yeşil Sol Parti'yi (YSP) destekleme ve içinde yer alma kararı aldık. Bu karar diğer sol güçlerin de içinde yer aldığı Emek ve Özgürlük İttifakında yer almayı getirir.” ifadelerini kullandı.