Türkiye Futbol Federasyonu, Yukatel Kayserispor maçında hakem Ali Şansalan'ın Beşiktaş lehine korner kararı verdiği bir pozisyonda topun kendisinden auta çıktığını belirterek kararı değiştirten Beşiktaşlı futbolcu Serdar Saatçı'ya teşekkür etti.

Federasyonun internet sitesinden paylaşılan teşekkür mesajında, "Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Beşiktaş-Yukatel Kayserispor müsabakasında, Beşiktaş futbolcusu Serdar Saatçı, oyunun 0-0 olduğu bölümde takımı lehine verilen korner kararı üzerine topun kendisinden çıktığını söyleyerek centilmence bir harekette bulunmuştur. Fair play ruhunu bizlere yaşatan Serdar Saatçı ve bu anlamlı davranışa imza atan bir sporcuyu bünyesinde bulunduran Beşiktaş Kulübünü kutlar, örnek tavrı ve dürüst oyuna katkısı için genç oyuncuya teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Maçta ne oldu?

Süper Lig 'in 16. hafta maçında Kayserispor'la sahasında karşılaşan Beşiktaş'ta genç oyuncu Serdar Saatçı, maç içerisinde alkışlanacak bir harekete imza attı.

18 yaşındaki genç stoper topun kendisinden çıkması sonrasında hakem Ali Şansalan'ın yanlış kararını düzelttirdi. Ali Şansalan, bunun ardından genç oyuncuya teşekkür etti.

Karşılaşmanın 9. dakikasında Pjanic'in kullandığı serbest vuruşta top dışarı çıktı. Maçın hakemi ilk olarak korneri gösterdi. Bunun ardından Serdar Saatçı hakeminin yanına giderek, topun kendisinden çıktığını belirtti ve karar kornerden, auta döndü.

"Hak ettiğimiz 3 puanı alalım. Beşiktaş'a bu yakışır"

Maçın ardından yaşanan pozisyonu anlatan 18 yaşındaki futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş altyapısında bize Şerefinle oynayıp 'Hakkı'nla kazanmayı öğrettiler. Hak ettiğimiz 3 puanı alalım. Beşiktaş'a bu yakışır."