Sosyal medya ve reklamcılık alanında çalışmalarda bulunan Tolga Mazlum, Kıbrıs’ta dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri sosyal medyaya büyük bir ilgisi bulunan Mazlum, bu alanda kendisini yetiştirmek istedi. Çeşitli eğitimlere ve sertifika programlarına katıldı. Alanında kendisini geliştirdikten sonra Tolga Medyam adıyla bir şirket kurdu. Şirket özelinde sosyal medya ve reklamcılık alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Peki Tolga Mazlum kimdir, kariyer hayatına dair bilinmesi gerekenler nelerdir?

Kıbrıs’ta dünyaya geldi

Genç yaşına rağmen sosyal medya alanında çalışmalarda bulunan ve çeşitli markalarla iş birliği içerisinde olan Tolga Mazlum Kıbrıs’ta dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri sosyal medya alanına yönelim gösteren Mazlum, ortaokul ve lise öğrenimini tamamladı. Sosyal medya ve reklamcılık alanında verilen eğitimlere katıldı. Böylelikle kendisini bu alanda çok daha fazla geliştirme şansı elde etti. Bunun yanı sıra çeşitli sertifika programlarına da katılarak yenilikçi eğitimler aldı. 

Sosyal medya ve reklamcılık alanında kendisini geliştirdi

Tolga Mazlum temel olarak sosyal medya alanında çalışmalarda bulunuyor olsa da geniş bir hizmet alanına sahiptir. Sosyal medya, reklamcılık, web site SEO hizmetleri gibi alanlarda kendisini geliştiren Mazlum; bu alanlarda Tolga Medyam firması üzerinden çalışmalarda bulunuyor. Halihazırda geniş bir ekibe sahip olan Mazlum, markalarla iş birliği içerisinde bulunarak markaların etkili bir şekilde tanıtılmasına destek oluyor. 

Tolga Medyam şirketini kurdu

Sosyal medya yönetimi, reklamcılık, web tasarım gibi konularda kendisini geliştiren Tolga Mazlum, bir süre sonra Tolga Medyam adıyla bir şirket kurdu. Şirketi üzerinden alanında profesyonel çalışmalara devam ediyor. Influencer dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, web tasarım, haber & PR yayını başta olmak üzere birçok alanda yenilikçi çalışmalarda bulunuyor. Genç ve dinamik bir ekip ile kurumsal faaliyetlerde bulunan Mazlum, hizmet ağını genişletme çalışmaları içerisinde yer alıyor. 

Çalışmalarına profesyonel bir şekilde devam ediyor

Tolga Medyam şirketi üzerinden çalışmalarına kurumsal ve yenilikçi bir şekilde devam eden Tolga Mazlum, “Bizim için müşteri memnuniyeti bir hayli önemli. Sunduğumuz hizmetin temelinde bu düşünce bulunuyor. Genç ve dinamik ekibimizle birlikte çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.” ifadelerinde bulundu.