İhtiyaçlar

Kiralama işlemlerinden destek alabilmek için ihtiyaçlarınızı belirleyerek işe başlamalısınız. Ne tür bir toplantı yapmak istediğinizi, kaç kişinin katılacağını, ne tür ekipmanlara ihtiyacınız olduğunu belirlemelisiniz. Bu ihtiyaçlarınız doğrultusunda, uygun bir toplantı odası seçebilirsiniz. Böylelikle doğru tercihler yapabilmek için avantaj elde edebilirsiniz.

Ek Hizmetler

Toplantı odası kiralama işlemini yaparken, şirketin sunduğu ek hizmetleri de göz önünde bulundurmanız gerekir. Bazı toplantı odası kiralama şirketleri, ikramlar, IT desteği, projeksiyon, ses sistemleri ve ücretsiz internet gibi hizmetler sunarlar. Bu hizmetler, toplantılarınızın daha verimli geçmesine yardımcı olabilir.

Firma Araştırması

Firma araştırması işin en ciddi kısmıdır. Eğer bir şirket çalışanıysanız, iş yerinizde toplantı odası kiralama hizmeti sunulup sunulmadığını öğrenebilirsiniz. Özel bir toplantı odası arıyorsanız, birçok toplantı odası kiralama şirketi bulabilirsiniz. Bu şirketlerin web siteleri, size sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgi verir. Bu bilgiler doğrultusunda, ihtiyacınıza uygun bir toplantı odası seçebilirsiniz.

Toplantı odası kiralama hizmeti sunan şirketlerin, toplantı odalarının fiyatları ve özellikleri konusunda farklılıklar gösterdiğini unutmamalısınız. Özellikle büyük şehirlerde, toplantı odalarının fiyatları oldukça yüksek olabilir. Bu nedenle, toplantı odası kiralarken bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Ayrıca eOfis gibi güvenilir firmalarla çalışmanız sizin açınızdan büyük avantaj sağlayacaktır. Özellikle de toplantı odası kiralama hizmetlerinde ücretsiz hızlı internet, beyaz tahta, ses sistemi ve mikrofon, çeşitli ikramlar, video konferans erişimi, kurum içerisinde profesyonel IT destek ekibi, LCD ekran, Flipchart gibi pek çok farklı detay yer alır. İyi bir yerle anlaşmanız işletmenize en büyük faydayı sağlayacaktır.

Toplantı odası kiralama işlemlerine başlamak için de eofis.com.tr adresini ziyaret ederek teklif formunu doldurmanız yeterlidir. Gerekli bilgileri verdikten sonra toplantı odası kiralama işlemleri için ilk adımı atmış olursunuz. Daima en iyi hizmeti sunmak için çalışan eOfis, Türkiye’de 13 şehirde 55 lokasyonda ulaşabileceğiniz hizmetleri sizlere sunar. 10-20 kişilik toplantı salonu ve 50 kişilik eğitim-seminer salonlarıyla hizmet sunan eOfis, ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler üretir. Siz de sanal ofis, hazır ofis, toplantı odası kiralama gibi hizmetler için eOfis'i tercih edin!