Geçtiğimiz sezonun açık ara şampiyonu Trabzonspor, ligin ilk haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Süper Kupa'nın da sahibi olan bordo mavili ekip, bu hafta ligde ilk maçına çıkacak olan Hatayspor'u Medical Park Stadyumu'nda ağırlayacak. 

HATAY'DA ÖNEMLİ İSİMLER TAKIMDAN AYRILDI

Akdeniz ekibi Hatayspor; Munir, Mame Diouf, Benzia, Adama Traore ve Isaac Sackey ile yolları ayırırken, Erce Kardeşler, Rayane Aabid, Kevin Varga, Ognjen Vranjes
ve Musa Çağıran'la kadrosunu güçlendirdi.

TRABZONSPOR'DA TRANSFER DÖNEMİ HAREKETLİ GEÇİYOR

Salı günü Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Danimarka şampiyonu Kopenhag ile karşılaşacak olan Trabzonspor sağ stoper transferi konusunda çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz gün Levante'nin 10 numaraası Enis Bardhi'yi kadrosuna katan Karadeniz ekibi, Eren Elmalı, Larsen, Trezeguet ve Doğucan Haspolat'ı kadrosuna katmıştı. Son olarak Real Betis'te oynayan İspanyol defans oyuncusu Bartra'yı kadrosuna katmaya çalışan bordo mavili ekip, santrfor mevkii için de çalışmalarını hızlandırdı. 

Trabzon hatay 2

TRABZONSPOR'DAN ÇOK SAYIDA İSİM AYRILDI

Sözleşmesi biten Nwakaeme ile anlaşamayan Trabzonspor'un kadrosundan Berat Özdemir, Erce Kardeşler, Yunus Mallı, Arda Akbulut, Murat Cem Akpınar, Gervinho, Abdülkadir Parmak, Enis Destan, Batuhan Kör, Salih Kavrazlı, Abdurrahim Dursun, Safa Kınalı, Flavio ve Diabete ayrıldı. Kadro dışı bırakılan Koita ve Trondsen'den takım bulması istendi. Sol bek pozisyonunda oynayan İsmail Köybaşı'nın Göztepe ve Hatayspor ile yakın temas halinde olduğu belirtildi.

MAÇIN SAATİ VE YAYINLANACAĞI KANAL BELLİ OLDU

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak olan maç, saat 21.00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. 

Trabzonspor'un muhtemel 11'i:

Uğurcan, Larsen, Dorukhan, Vitor Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas, A.Ömür, Visca, Trezeguet, Cornelius

Hatayspor'un muhtemel 11'i

Erce, K.Ahmet, Vranjes, Falette, Adekugbe, Onur, Mehdi, Aabid, Saba, S.Louis, El Kaabi