Akit TV'nin en çok izlenen programlarından Milli Diriliş'te Şevki Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

ERKEN SEÇİMİN FAYDALARI NEDİR?

Erken seçimin faydalarını anlatan Yılmaz, milletin geçmişi unutmadığını ve aynı zamanda geçmişini özlemediğini hatırlattı. İşte o açıklamalar:

"Sayın Bahçeli'nin erken seçim çıkışı, çok yerinde ferasetli bir bakış ve kesinlikle doğru olmuştur. Ülkemizdeki seçimler emperyalistlerin son umududur. Artık ittifaklar kurulmuş, taraflar belli olmuştur. Yapılacak erken bir seçimle emperyalistleri denize dökeceğiz inşallah!

Silahlı darbe ile iktidarı indirmeyi başaramayan emperyalist şer ittifakı, şimdi sandık darbesi ile bunu yapmaya çalışıyor.olması gereken ilk şey ekonomide düzelmeyi sağlamaktır. Devlet halkına vermekten korkmamalıdır. Yoksa tüm imkanlar bir avuç mutlu ve putlu azınlığa kalacaktır!

Demokrasiler uyku ve gafleti fırsat bilen tilki rejimleridir. Bilinmelidir ki, seçmen partilerin velinimetidir. Seçmenin isteklerine kulak tıkayan siyasiler kaybetmeye mahkumdur. Seçimlere bu bilinçle hazırlanmalıdır. Büyük bir savaşın ortasındayız, kaybetme lüksümüz asla yoktur!

TURGUT ÖZAL NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Şevki Yılmaz programın ikinci bölümünde 28 Şubat davası kararlarını değerlendirerek adaletin tecelli etmesi gerektiğini vurguladı. Turgut Özal'ı neden eleştirdiği, Erbakan hocanın Ak Parti'ye yönelik eleştirilerinin arka planını ve Özal'ın neden öldürüldüğünü anlattı. İşte deneyimli siyasetçi Şevki Yılmaz'dan önemli açıklamalar..

"Özal'ı Erbakan Hoca için öldürdüler. Bunun birkaç sebebi var. Özallı Erbakanlı Türkiye'ye tahammül edemezdi emperyalizm. Şu Kur'an'a elimi basarak söylüyorum 28 Şubat'ta Özal olsaydı darbeyi kimse yapamazdı! Türkiye şimdi Kore'yi yakalamıştı. Ya Erbakan öldürülmeliydi ya Özal hesapları buydu. Özal'ın partisini de masonlar ele geçirdi.."

Programdan öne çıkan başlıklar:

"Sivas olaylarında katil bellidir, benzini döken de, kurşunu sıkan da bellidir. Bugün haksız yere içerde yatan mazlum ve mağdurlardan özür dilenerek bir an önce serbest bırakılmaları sağlanmalıdır. Bu zulme dur demek için daha ne bekleniyor?

Bu seçim bir istiklal muharebesidir. Bizi bizimle vurmak istiyorlar, Bunu bilip ona gore çalışmaya mecburuz. Çabamız, Türkiye'mizi seven insanların ülkemizin başına gelmesidir. Hedefimiz, Türkiye'mizi korumak ve büyütmek olmalıdır. Simdi birlik ve beraberlik zamanıdır!

"Bir kavme kininiz sizi adaletten alıkoymasın" Adalet devletin oksijenidir. Devletimiz FETÖ olaylarında pirinçle taşları birbirinden ayırmayı bilmelidir. Mazlumların ahı ile Abad olunmaz, bu mağduriyetlerin biran önce giderilmesi mecburidir!"

Haber Vakti-Özel