Süper Lig'in 13. haftasında evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 ile geçen Galatasaray, zirve yarışında rakibine ağır darbe vururken yaz transfer sezonunun son günlerinde Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Tayfur Bingöl'ün top toplayıcı çocuğa yaptığı hareket maçın önüne geçti.

BİNGÖL: EĞİTİM VERİLMELİ

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Tayfur Bingöl, "Futbolcuların reaksiyonları, maç içinde yüksek olur. Karşı top toplayıcı çocuk, 'Ayağımdan topu al' dedi, 15-20 metre var. Biz bir arma taşıyoruz. Böyle seviyede futbol oynanan yerlerde bunun eğitimi verilmeli, azaltılmalı. Oyunu duraklatmak amaçlı top verilmiyor." ifadelerini kullanmıştı.

KAHVECİ, BİNGÖL'E TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşanan olay sonrası spor kamuoyu Tayfur Bingöl'e tepki gösterirken, Beşiktaş'ın efsane ismi ve TRT Spor yorumcusu Nikah Kahveci de Tayfur Bingöl'ü sert sözlerle eleştirerek "Beni en çok üzen; O arma itmez o çocuğu. Tayfur Bingöl hiç kusura bakmayacak. 5 saniye geçirdi. Ne oldu? Maçı mı alacaktın Tayfur? Vallahi çok üzülüyorum ya. Hem armadan bahset, orada çocuğu itmek mi o Türk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?" demişti.

"5 SANİYENİN ÖNEMİ KAHVECİ"

Tayfur Bingöl ise Nikah Kahveci'nin bu sözlerine sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt vererek 2019 yılında Tottenham'ın Olympiakos'u devirdiği maçta top toplayıcı çocuğun topu oyuna hızlı sokması sonrasında İngiliz ekibinin Yunan takımına attığı golü paylaşmıştı. Tecrübeli futbolcu, Nihat Kahveci'ye göndermede bulunarak "5 saniyenin önemi Kahveci" demişti.