Eğer Türkiye’de bu virüs ile ilgili yaşanan bir dizi saçmalıklara bakarak yalnızca hükümeti suçlarsanız, bu suçlama bir AVM’ye maskesiz girmek için ilk önce bekçi, sonra da AVM’nin müdürü ile kavga etmekten farksızdır. 

Çünkü uzunca zamandır, Türkiye’de yaşanan darbe ve operasyonları örnek vererek, “Küresel darbe yapıyorlar, şuanda yaşadıklarımız tatbikat asıl felaket sonradan gelecek.” diyorduk. Ve hep DSÖ, Bill Gates hedef göstererek açıklama yapıyorduk. Nedeni, basitçe DSÖ karar almadan, Türkiye virüs ile ilgili önlemleri kaldırdık diyemez! Ancak muhalefetin, sivil toplum kuruluşlarının, bilim insanlarının ve aydınların büyük tepkisi olması gerekir. Ne yazık ki, o da Türkiye’de yok. Tam tersi muhalefet DSÖ’nün daha fazla yanında, sol zaten yok, olanı da Dilipak ile uğraşıyor, TTB’nin başına da terör örgütlerine destek veren bir şahısı başkan yaptılar, barolar ise aynen Ergenekon sürecinde, “kurdukları özel yetkili mahkemeler, geçmişin DGM’leri anayasaya aykırı  kapatılması için yardım edin, ben dava açtım” dedim.  Görüştüğüm Antalya Baro Başkanı ile tartıştık, TBB, İstanbul ve Ankara gibi bir çok ilin baro başkanı dilekçelerime yanıt bile vermedi. Sonun da özel yetkili mahkemeler hükümet tarafından anayasaya aykırı olduğu için kapatıldı!..

Yazının başlığında kullandığım, “Türkiye Oyunun Farkında”  saptamam ise İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps’ın Türkiye'nin listeden çıkarılmasına ilişkin,  "Türkiye'yi 'seyahat koridoru' listesinden çıkarıyoruz. Türkiye Kovid-19 vakalarını Dünya Sağlık Örgütü(WHO) ve Avrupa Hastalık Önleme ve Kontol Merkezi(ECDC) gibi uluslararası örgütlerin kabul ettiğinden farklı şekilde tanımlıyor." ifadesini kullanması üzerine verdim.  

Dünya’daki kötülüklerin  son 200 yıldır merkezi olan ülkenin İngiliz bakanı Shapps Türkiye’yi ne ile suçluyor? Dünyanın sağlık terörü merkezi olan  DSÖ’nün kararlarına uymamakla… Tabii ki mümkün olduğu kadar uymayacak, Türkiye gibi bir çok ülke bu kararlara uyma konusunda tereddütte.  

Bu da çok açık değil mi?

Ayrıca İngiliz bakanın Türkiye ile ilgili bu itirafı, tarihe geçecek kıymettedir.

Küresel güçler ve onun baş sapığı Bill Gates’in ön görüsünde olan ölü sayısına ulaşamadılar, Yunanistan’ı bile ölü sayısını gizlediği haberi yapıyorlar. Bunlara göre 9 milyon nüfuslu Yunanistan’da 1 milyon kişi ölmüş… Ama insanlar bu açık yalanı bile sorgulamadan itibar ediyorlar.

Şimdi yeniden Türkiye’nin veya Türk Hükümeti’nin durumunu AVM’ye maskesiz girmek için, girişteki bekçi ile kavga etmek ile kıyaslayın.

Sorumluluk halkın bilinçlenmesi ve karşı durmasıdır.  

Tabii ki TTB gibi hükümetin içinde de Bil Gates’in yönetiminde olan DSÖ ile birebir  ilişkide olan kişiler var. Onların maskelerini düşürelim.