İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına seçilen Uğur Dündar'ı ziyaret etti. Ziyaretin gerçekleşmesinde Dündar'ın sosyal medya üzerinden İmamoğlu'na Fenerbahçeliler üzerinden baskı kurması etkili oldu.

İki ismin birbirlerine verdikleri hediyeler sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu tarafından paylaşılan ilk fotoğrafta, Uğur Dündar'ın Ekrem İmamoğlu yazılı 61 numaralı bir Fenerbahçe forması hediye ettiği görülüyor. Bir diğer fotoğrafta da Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'un simge isimlerinden, eski başkan Özkan Sümer'in hayatını anlatan "Ufuk Çizgisindeki Adam Özkan Sümer" isimli kitabı hediye ettiği görülüyor.

İMAMOĞLU'NDAN DOSTLUK MESAJI

İmamoğlu, paylaşımında dostluk mesajı vererek şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe Spor Kulübümüzü ziyaret ettik. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na seçilen kıymetli büyüğüm Sayın Uğur Dündar'a tebrik ziyaretinde bulundum. Kulüplerimizin bu üst makamlarını, sporda dostluk ve işbirliklerinin artması adına çok önemsiyorum."

UĞUR DÜNDAR NE DEMİŞTİ?

Kısa bir süre önce Dündar, ''İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu sporla ilgili sosyal medya paylaşımlarınız Fenerbahçe'ye gönül veren ve sizi takdir eden milyonları üzüyor. FB YDK Başkanı olarak taraftarımızın gönlünü alacak jestler beklediğimizi sizin gibi önü açık, değerli bir siyasetçiye hatırlatmak isterim..'' ifadelerini kullanmıştı.