Aksaray'da partisinin il binasının açılışına ve esnaf ile sivil toplum kuruluşlarını ziyarete gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zafer Partisi'nin diğer partilerle ittifak olması gibi bir gündeminin olmadığını belirten Özdağ, "Bu süre içerisinde siyasette hangi gelişmeler olur? Henüz bilmiyoruz. Gündemimiz; tek başına seçime girmek üzerine" dedi.

Özdağ, temmuz ayı sonunda partisinin kongresini yapacaklarını belirtti.

PARTİSİNİN OY ORANINI AÇIKLADI

Zafer Partisi'nin şu ana kadar 62 ilde örgütlendiğini ifade eden Özdağ, şunları söyledi:

"Kongremiz gerçekleşene kadar 81 ilde örgütlenmemizi tamamlamış olacağız. Zafer Partisi'nin 9 ay önce kurulmasından bugüne Türk siyasetinde dengeler köklü şekilde değişmiştir. İki cepheye bölünmüş Türk siyaseti yeniden yapılanmaktadır. Türk halkının gerçek sorunlarını gündeme getirmeyen, bu iki cepheli Hacivat-Karagöz oyununu Zafer Partisi her iki ittifakın da içinde yer almayarak ve Türk halkının gerçek sorunlarını dile getirerek bozmuştur ve bozmaya devam edecektir. Birkaç gün önce yapılan en kapsamlı araştırmalardan birisinin ortaya koyduğu sonuç; Zafer Partisi'nin oy oranının yüzde 7,4 olduğudur."

'İTTİFAK İÇİNDE YER ALMAYACAĞIZ'

Diğer partilerle ittifak içinde olmayacaklarını da aktaran Özdağ, "Diğer partilerle ittifak, Zafer Partisi'nin gündeminde yok. Daha seçimlere bir sene var. Bu süre içerisinde siyasette hangi gelişmeler olur? Henüz bilmiyoruz. Gündemimiz; tek başına seçime girmek üzerine" diye konuştu.