Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Ülkemiz maddi ve manevi sahalarda güçlendikçe, Milli Diriliş ve Mili Uyanış arttıkça, dâhili ve harici bedbahtların ve soysuzların salyalı saldırıları ve fitneleride artarak devam ediyor!

Zalim Çin canavarı eliyle Doğu Türkistan’ın mazlum halkına, Rus canavarı eliyle Ahıska, Kırım ve Türk Coğrafyasının mazlum halklarına, Zalim Avrupa eliyle Libya’dan Çad’a, Nijer’den Moritanya’ya Afrika’nın Mazlum halklarına ve bilhassa İngiliz canavarı eliylede Babürşah İmparatorluğundan geriye kalan Pakistan, Bangladeş, Keşmir, Nepal, Arakan, Afganistan ve koskoca Hindistan Coğrafyasının mazlum halklarına, ABD haydutu eliyle ise başta yerleşik halk Kızılderililere ve Afro-Amerikalı Mazlumlara ve tabiki Suriye, Irak gibi Orta Doğu’nun mazlum halklarına, Baş terörist Siyonist İsrail eliyle de; mazlum Filistin halkına yönelik süren Din Ve Soykıyımına devam ederlerken Ülkemize alçakça ve utanmadan soykırım iftirasıyla saldırıyorlar!

Tarihi kanlı, elleri kanlı, vicdanları kanlı, karakterleri soygun, vurgun, katliam, tecavüz ve işgal olan bu Emperyalist Dış güçlerin Ülkemize karşı Soykırım fitnesi asırlık iftira ve hezeyanlarıdır!

Zira; elleri ve dilleriyle saldırdıkları ve içimizdeki nesillerimizi de Kültür Kıyımı İşgaliyle kandırarak düşman ettikleri İslam Medeniyetinin hizmetkârları Selçuklu ve Kıtaların Hâkimi Osmanlı Cihan Devletimiz; Soy kıyımı, Dil Kıyımı, Din kıyımı, Mezheb kıyımı yapsaydı bin yılda bu topraklarda Türk’ten başka Irk, Türkçe ’den başka dil, İslam’dan başka Din, Camiden başka Mabed ve Ehli Sünnet ’ten başka Mezheb mi kalırdı?

Ve içimizdeki Sabataist ve dönme hainlerle işbirliği yaparak yıktırttıkları Osmanlı ve Hilafet gücümüz devam etseydi bir asırdır ağlayan koskoca mazlum coğrafya da bugün kan ve intikam saldırıları ve işgalleri olabilir miydi?

Asırlardır Devletimize sadık (Millet-i Sadıka) olan Ermeni Vatandaşlarımızın içindeki bir avuç kripto gizli Yahudi pakrudinlerin devreye girmesiyle, Osmanlı’ya karşı ayaklandırılan Ermeni Çeteleri Doğu’da; Türk, Kürt, Çerkez ve Laz hatta (Devletimize sadık olan soy kıyıma karşı çıkan) Ermeni ayırmadan asırların en büyük Din ve soy kıyım katliamını yaptılar!

Sabatayist dönmelerle, kripto Ermeni pakrudinlerin bir araya gelerek bölgede estirdikleri terör ve katliamlardan en büyük zararı ve zulmü tarih boyunca tüm savaşlarda daima Devletimizin yanında Türklerle ele ele veren Kürt kardeşlerimiz yaşadılar! Ve çok ağır bedeller ödediler!

Ülkemizde ki Din ve Soykıyım katliamlarında en çok zarar uğrayan ve Şehid veren Kürt kardeşlerimizdir!

CHP’nin 1923-1950 faşist İktidarı döneminde başta Kürtler ve Türkler olmak üzere bilhassa Konya, Erzurum, Yozgat, Sivas, Dersim (Tunceli) ve Diyarbakır merkezli Doğu illerimizde vatandaşlarımıza karşı uygulanan kin-nefret politikaları, Haçlı-Siyon’un adeta asırlarca biriktirdikleri kinin intikamını almaya dönüştürülerek Din, mezhep ve soykıyımlarına dûçar edildik! Ve Kürt Kardeşlerimize yönelik bitmeyen öfkeleri sebebiyle bugünde terör örgütleri eliyle intikam almaya hala devam ediyorlar!
Ermeni Çeteleri Doğuda’ da en büyük soykırım katliamını tarih boyunca daima Devletimizin yanında Türklerle ele ele veren Kürt kardeşlerimize yapmıştır!
Bu sebeple; bugün Mandacı ve işbirlikçi Mandacı Muhalefetin himayelerinde DHKPC, PKK, YPG ve HDP Kürt kardeşlerimizden intikam almak için kurdurulmuş sözde ‘’Kürt Maskeli’’ silahlı ve siyasi Ermeni terör örgütleridir!

Hedefleri; dünya’yı sömüren bu şeytani güçlere karşı kürdü-türkü ile yeniden ayağa kalkmakta olan Osmanlı Cihan Devletinin Varisi ve Müstakbel Hilafetin tek Adayı Türkiye’mizi bölüp parçalayarak gücünü dağıtmak ve sonunda Anadolu’muzla beraber Mukaddes Beldelerimizi işgal etmektir!

İlk çare;

Küresel karanlık çetelere inat! Haçlı’ya, Siyona, emperyalist sömürgecilere inat; Her türlü nefsi ve şahsi çıkar ve ayrılıkları terk ederek, etnik, dini yada mezhebi ayrışmalardan uzaklaşarak ortak paydalarımız olan Din, vatan ve al sancağın altında özgür ve kardeşçe yaşama ideali etrafında el ele vererek Maddi ve Manevi İlkelerle güçlenmiş Hak, Adalet, Ahlak ve Ümmet temelleri üzerinde süper güç Türkiye’yi birlikte İnşa etmek olmalıdır!

Kısaca; Müslümanı ve gayr-ı Müslimiyle birlikte, Devlet-i Ali Osman döneminde olduğu gibi birlikte yaşama idealinde buluşmalıyız! Bizi ayırmaya, bölmeye, parçalamaya ve yutmaya niyet edenlere inat! Evlatlarımıza büyük ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte bırakmalıyız!

Unutmayalım ki; Kürt-Türk Arab-Acem kardeştir! Bölmek isteyenler kalleştir!

Allah (c.c), bu din-dil ve soykıyımcı dâhili ve harici şer güçlerin fitne ve fesatlarına karşı daim yar ve yardımcımız olsun! Amiin.

Perşembe Akşamı Saat 22.00’de Sosyal Medyamızda ve Kanal 68 Tv’ deki Canlı Yayın Ramazan sohbet ve dualarımızda buluşmak üzere Allah (c.c)’a emanet olunuz!

Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve Ramazanı Şerif Ayımız mübarek olsun. Selam, sevgi ve duayla...

Selam, sevgi ve dua ile…

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter: @sevkiyilmaz

Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955

İnstagram: @sevkiyilmaztr