Bülent Deniz'in sunumu ve Abdurrahman Dilipak'ın yorumlarıyla her hafta konuşulmayanları konuşan Derin Gerçekler programında ikili, bu hafta sosyal medyada Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın üzerinden kurulan komplo teorilerini değerlendirdi.

Sosyal medya üzerinden yapılan operasyonlara, 'manyak manyak işler' ifadesini kullanan ikili daha sonrasında ise; "Dilipak'ın kızı rahibe mi? Ak parti Dilipak'ın evinde mi kuruldu?" gibi saçma soruları konuştu.

Dilipak sosyal medyada kendi ifadeleriymiş gibi yazılan, "Çocuklarımı okula göndermedim. Öğretmenler toplumun baş belasıdır." sözlerini değerlendirdi. Usta Kalem bahsi geçen konu hakkında, beynimizi öğretmenlere emanet ettiğimizi ve öğretmenlerinde yanlış eğitim uygulamasından dolayı bu yanlışın içinde bir parça olduğunu söyledi. Dilipak sadece öğretmenlerin değil, doktorların, imamların ve gazetecilerin de eğitim sistemindeki yanlış uygulamadan dolayı eksikliklerin olduğunu söyledi. 

Daha sonrasında Dilipak, kızı Fatma Zehra Dilipak hakkında çıkarılan 'Rahibe mi?' sorusuna cevap verdi. 

AK PARTİ DİLİPAK'IN EVİNDE Mİ KURULDU?

Programın ilerleyen dakikalarında hakkında kendi ifadeleriymiş gibi lanse edilen, "ABD, İngiltere ve İsrail'den gelen kişilerle, benim evde Erbakan Hoca, Erdoğan ve Abdullah Gül ile bir araya geldik. Erbakan Hoca'ya BOP Eşbaşkanlığını teklif ettiler. Erbakan Hoca bu teklife şiddetle karşı çıktı. Erdoğan ve Abdullah Gül teklifi kabul etti. Ve o gün Erbakanla bütün bağlarını kopardılar." sözlerini değerlendiren Dilipak, "Bu söylenenler tamamen kurgu." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Dilipak, " Erbakan Hoca, Erdoğan ve Abdullah Gül hiçbir zaman benim evime geldimediler." dedi. Bu isimlerle çok önceden tanıştığını ifade eden Dilipak, "Samimi olduğum siyasetçilerle bile kendi evimde buluşmuyorum." ifadelerini kullandı.

Bu ifadeleri uyduranların cahil olduğunu söyleyen Dilipak, aynı ifadelere inananların da işin aslını bilmediğini söyledi.

İşte Abdurrahman Dilipak'ın hakkında çıkarılan ve komplo teorileriyle süslenmiş ifadelere tepkisi: