Devletler arası illegal hesaplaşmalar, 'terör örgütleri' üzerinden yapılır. Hiç bir örgüt yoktur ki, arkasında bir devlet ya da devletlerin istihbarat örgütleri veya illegal uzantıları olmasın!

Halkın bakış açısını dizayn edecek algı operasyonu ve toplum mühendisliği ise, 'medya organları' üzerinden yapılır. Bizdeki okyanus medyasının hala her alanda, her yönden asit etkisinde zehir akıtmaya devam etmesi gibi..

Bir ülkeyi karıştıracak ve ele geçirecekseniz, terör ve medya ayağının yanında bir de o ülkede işbirlikçilik ve taşeronluk yapacak,  parti, dernek, sendika, vakıf ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da olmalıdır!

Bir de, içeriye, kendi yetiştirdiğiniz, mankurtlaştırarak nitelikli birer işbirlikçi yaptığınız barkodlu beslemelerinizi yerleştirirseniz, yıkamayacağınız iktidar, ele heçiremeyeceğiniz ülke neredeyse olmayacaktır!

Zaten dünya üzerinde Büyük Türkuye'den başka kalmadı da!..


 

Düşündünüz mü hiç, emperyalist ülkelerde neden terör yok?!.. Çünkü o ülkelerde, ülkesinin aleyhine taşeronluk yapan hain yapılar, partiler, dernekler, vakıflar ve sivil toplum kuruluşları yok!


 

Toplumu yalanlarla geren, küresel emperyalistlerin uşaklığını yapan bir kısım medya organlarına, basın özgürlüğü argümanıyla, zehirlerini akıtarak  toplumumuzu dizayn edemeyeceklerini ete kemiğe bürüyerek göstermek lazım!

Bu sadece iktidar partisinin veya devlet görevlilerin meselesi değildir. Toplum bu konuda tepki koymalı ve bunların tedavülden kaldırılmasını talep etmelidir.

Gözümüzün içine baka baka milli manevi değerlerimizi itibarsızlaştırarak toplumumuzun altını oyan, gençlerimizin zihnini karıştırıp, bencil, tüketen, köle ruhlu bir toplum oluşturma amacıyla ahlaki ve kültürel dejenarasyon çalışmaları yapanlar, milli ve dini olan tüm değerlerimizi, kazanımlarımızı yok etmek istercesine aynı ağızdan, tertemiz irademizle seçtiğimiz küresel zalimlere meydan okuyan dünya liderimizi elimizden alma çığırtkanlığına soyunmuşlar!..

Ne kadar alçak, hain, islam, millet ve devlet düşmanı varsa bir olmuş, hepsi birden çemkiriyor!

Parti, dernek, vakıf, platform, resmi ve yarı resmi kuruluşlar vb şekillerle çeşitli kategorilerde konumlandıklarına bakmayın siz onların!..

Mesele, kesinlikle AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir!

Uyumayın efendiler!!!

Sessiz olmayın!!!

Yoksa bu yılan, önce sizi sokacak!...

. . .