Sözleşme feshi konusunda anlaşma sağlandı

NTV Spor'un iddiasına göre; Beşiktaş, Valerien Ismael ile sözleşme feshi konusunda anlaşmaya vardı. Fransız teknik adama, bu sezon kalan alacağının yarısı, yani yaklaşık 450 bin Euro ödenerek sözleşmesi feshedilecek.

Ayrıca dün akşam tesislerde kalan Valerien Ismael'in bugün Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ile toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de 11. hafta geride kalırken, siyah-beyazlılar 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile topladığı 19 puan ile 5. sırada yer aldı.

Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'dan açıklama

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Valerien Ismael'in koltuğu sallanırken gündeme gelen ilk isimler arasında Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'in isimleri var.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şenol Güneş; "Beşiktaş'tan bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Bir şey olursa öğrenirsiniz." ifadelerinde bulundu.

Sergen Yalçın ise "Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ın başında bir teknik direktör varken bu konularla ilgili konuşmam yanlış olur. Ben Beşiktaş'ın evladıyım. Benim her zaman isteyeceğim şey Beşiktaş'ın başarılı olmasıdır" dedi. 

İlhan Palut, Mircea Lucescu ve Rıza Çalımbay da listede

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'in isimleri öne çıkarken; İlhan Palut, Mircea Lucescu, Steven Gerard ve Rıza Çalımbay'ın da adaylar arasında olduğu öğrenildi.