Trabzon Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleşen 'Spor Sohbetleri' programının konuğu olan Yattara, 20 yıllık sırrını açıkladı.

Henüz 20 yaşındayken bir kız çocuğu sahibi olduğunu açıklayan Yattara, Ngame adındaki kızının, annesinin trafik kazasında vefat ettiğini ve bu nedenle bir süredir kızıyla beraber İstanbul’da yaşadığını açıkladı. Geç de olsa kızıyla beraber yaşamaktan mutlu olduğunu belirten yıldız isim kızını çok sevdiğini söyledi.

"ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA GELECEĞİM"

Kendisini Trabzonlu olarak gördüğünü belirten Yattara, Trabzonspor’un bu sezon şampiyon olması halinde şampiyonluk kutlamalarına katılacağını vurgulayarak ''Trabzonspor bu sezon şampiyon olursa şampiyonluk kutlamalara geleceğim çünkü bu takım benim takımım. Burada doğup büyüyüp şampiyonluk göremeyenler var. Bu şehir ve bu takım şampiyonluk görmeyi hak ediyor. İnşallah sezon sonuna kadar bu fark devam eder ve bu sene şampiyon oluruz. Ben Trabzonluyum. Trabzonspor şampiyon olursa kutlamalara gelirim.’’ diye konuştu.

"2010-2011 SEZONUNDA ŞAMPİYONLUĞU HAK ETİK"

Trabzonspor’un 82 puan topladığı 2010-2011 sezonu hakkında da açıklamalarda bulunan Yattara, ‘’2010-2011 sezonunda şampiyonluğu hak ettik. O kupayı kaldırmak istedim. Ama maalesef bize hala kupayı vermediler. Sadece ben değil, bütün takım arkadaşlarım o kupayı dört gözle bekliyoruz. O kupa bizim hakkımızdı.’’ şeklinde konuştu.

"KEŞKE BU KADRODA OYNASAYDIM"

Trabzonspor’un bu sezon ortaya koyduğu performans nedeniyle mutlu olduğunu belirten 41 yaşındaki futbolcu son olarak şunları söyledi:

"Bu sezon Trabzonspor'u izlerken 'keşke bu takımda olsaydım' diyorum. Gerçekten çok iyi bir takım. Ama bizim 2011 yılındaki takımız bu seneki takımdan daha kaliteliydi. Bu saatten sonra Trabzonspor, bu sezon şampiyonluğu bırakmaz. "