Ülkemizin Başkanı ve Başkomutanımız, bu aziz milletin yetiştirdiği ve insanlığa vakfederek-hediye ettiği; liderimiz Receb Tayyib Erdoğan kardeşimize, dinimize, vatanımıza ve liderimize canımız pahasına sahip çıkmak için şehir Meydanlarına koşmaları talimatını halkımıza verme feraset, basiret ve cesaretini lütfeden Allah’ımıza hamdolsun!

Yıllarca uğraşarak temizleyemeyeceğimiz P. Pislikleri bir günde temizleten Allah’ımıza sonsuz kere sonsuz Hamdolsun!

Kalplerimizden korkuyu çıkarıp, sekinet lütfu ile yüreklerimize cesareti doldurtarak, şehadete koşturtup, dinimize ve bayrağımıza, vatanımıza ve nesillerimize sahip çıkmak için halkımızı meydanlara fevc fevc sevk eden Allah’u Azimuşşan’a hamd olsun!

Özel Harp Dairesi Gladyo’nun kontrolündeki; darbelerin merkez üssü, bir avuç silahlı çeteye karşı, ordumuzu ve güvenlik birimlerimizi Asakir-i Mansure-i Muhammed ruhunda birleştirerek milletinin yanında yer aldırtan Allah’ımıza hamd olsun!

Yıllarca sohbetlerle yetiştiremeyeceğimiz, din, vatan, bayrak ve millet şuuruyla, şehadet ruhunu bir gecede gönüllerimize nakış nakış İhsan eden Allah’ımıza hamd olsun!

Yıllarca sohbetlerle sağlayamayacağımız, Alevi’siyle, Sünni’siyle, Türk’üyle, Kürd’üyle, partilisiyle, ayığıyla, sarhoşuyla, örtülüsüyle, başı açığıyla milyonları vatan müdafaasında bir anda birleştirip omuz omuza, sırt sırta, birliğimizi dayanışmamızı ve kardeşliğimizi sağlayan kalplerin sahibi Allah’ımıza hamdolsun!

Yıllar önce konferanslarımızda ilan ettiğimiz gibi; P.İ.Ç (Paralel İhanet Çetesi) P.K.K, PYD ve IŞİD  (DEAŞ) hain terör örgütleri, CIA ve Mossad’ın Türkiye şubesi olan Özel Harp Dairesi’nin (Gladyo) satılmış kansız ve acımasız taşeronlarıydı!

Son darbede başarılı olsalardı!!;

Önce, Amerika ve İsrail bu hainler yoluyla ülkemizi tamamen kontrollerine alacaklardı!

Rüyalarla, yalanlarla, göz boyayan sözde hizmetlerle ve timsahvari gözyaşlarıyla çoğumuzu yıllarca aldatan Asrın Münafığı İbn-i Sebe’si, Bel’am Aduvullah (Allah’ın Düşmanı) Feto (Fetenyahu)’yu zamanın Mehdi’si olarak ülkemizin başına getireceklerdi!

IŞİD dâhil, tüm şer örgütler O Mel’una, Mehdi diye biat edeceklerdi! Ve Sahte Mehdi Fetenyahu diğer Müslüman ülke lider ve halklarından biat talep edecekti, başta İran gibi biat etmeyen ülkelere savaş açacaktı! Başta İsrail, Amerika ve diğer NATO ülkelerinin desteğiyle Büyük Bir Üçüncü Cihan Savaşı başlatılarak ülkelerimizin ve mukaddes beldelerimizin tamamı işgal edilmiş olacaktı!

Ama bu Siyonist, Haçlı ve yerli işbirlikçileri, bu hain şer planlarını yaparken Allah’ın görücü ve işitici olduğunu unuttular! “Onlar plan kuruyorlar, Ben de aynı anda planlarını yok edecek plan kuruyorum (Tarık S.15-16)” Ayetinde belirtilen Allah’ın planını unuttular!

Amerika’daki mel’un Feto’nun (Fetenyahu) daha evvel kirli mektubuyla bizzat elini öperek bağlılığını bildirdiği Roma’daki Papa’nın görevlendirdiği bir ajan olduğunun Allah (cc) tarafından bilindiğini unuttular!

Karanlık odaklar ve taşeronu Feto (Fetenyahu); kimsenin tanımadığı yıllarda CIA şubesi Özel Harp Dairesi’ne görevli girdiğini, Şeytan Cinlerin efsunlama ilmiyle ve sihirlerle aldattığı milyonlarca saf Müslümanın bilmediğini biliyordu! Ama Allah’ın her şeyi gördüğünü ve bildiğini unuttular!

Evet; bin yıldır Anadolu’yu yeniden işgal savaşlarının ve Sadettin Köpek gibilerinin ihanet planlarının en tehlikesini şimdilik(!) milletçe beraber atlattık!

Ve bu çirkin Haçlı-Siyonist tuzağı, Allah’ın planıyla bozuldu Elhamdülillah!

Yıllarca konferans ve sohbetlerimizde “Vallahi, Tallahi ve Billahi tüm Dünya birleşse Türkiye’mizi hiçbir şer güç yenemez! Çünkü Türkiye, Kabe-i Muazzama’nın, Mescid-i Nebevi’nin ve Mescid-i Aksa’nın ve Müslüman Beldelerin Sigortasıdır” demiştik! Tüm darbelerde çetelerin sevinçlerini kursaklarında bıraktırarak, bu sözümüzün doğruluğunu tasdik eden Allah’ımıza Hamdolsun!

Evet; dünyanın tüm Ebrehe’leri ve uşakları duysun!

Türkiye’miz, Kâbe’nin ve diğer mukaddes beldelerin Ebabil kuşudur! Biz de; elimizle, dilimizle, mallarımızla, makamlarımızla ve canımızla siccil taşlarıyız! Çünkü bizim;

asırlardır, “din ve devlet, mülk ve millet muhafazası için rıza en lillah nöbetteyiz baş komutanım!” diye tekrarladığımız yeminimiz var!

“Mektebinde şehadet dersi olan bir milletin asla esareti yoktur” inancıyla “Ya İstiklal! Ya Ölüm!” diye yeminimiz var!

Canımız, ciğerimiz, analarımızdan ve babalarımızdan yeminlerimizin gerçekleşmesi adına şehid olmamız için dualarını bekliyoruz!

“Delikanlım işaret aldığın an, Başkomutandan! 

Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan!

Talimat gelmedikçe ayrılmayacaksın meydandan! 

Sana selam getirdim, vatanımızın banisi Eyyub Sultan’dan!’’

dizelerini; ruhunda esen iman fırtınasıyla, Allah ve vatan aşkına dönüştürerek, tank namlusuna, skorsky mermilerine, F-16 bombalarına, ağır makinelinin kurşunlarına göğüslerini siper ederek ŞEHADET ŞERBETİNİ içen tüm şehidlerimizden ve hassaten; evladım gibi sevdiğim Boğaz Köprüsü direnişinde şehid edilen Muhammed Fazlı Demir kardeşimizden Rabbimiz ebeden razı olsun, mekanları ali, ruhları şâd olsun. 

Rabb’im yaralı gazilerimize şifa versin. 

Milletimize geçmiş olsun! 

Vatan sağolsun!