Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde meydana gelen iki büyük depremin ardından toplam 10 ilin birçok kısmı enkaz altında kaldı. Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında birbirinden ünlü isimler bağış toplamak için dün gece bir araya geldiler. Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi İş adamı Hamit Duras, Türkiye Tek Yürek ortak canlı yayınına katılarak bağış miktarını '50 milyar lira' olarak bildirdi.

YENİ ÇAMOLUK OTOMOTİV TÜRKİYE TEK YÜREK KAMPANYASINA NE KADAR BAĞIŞLADI?
 
Yeni Çamoluk Otomotiv İstanbul'da otomobil satışı yapan bir galeri olarak tanınıyor.

Şirketin sahibi ise iş adamı Hamit Duras, Yeni Çamoluk Otomotiv şirketinin bağışıyla ilgili yanlış anlaşılmanın ardından açıklama yaptı.

50 milyar lira bağış ile gündem olan Yeni Çamoluk Otomotiv: "Yanlış anlaşılma sonucu oluşan durumu düzeltme gereği duymaktayız. Yeni Çamoluk Otomotiv olarak yaptığımız bağış miktarı 50 bin liradır." dedi.

ACUN ILICALI YANLIŞ ANLAŞILMAYI DÜZELTTİ

İş adamı Hamit Duras'ın yaptığı bağışın 50 milyar lira değil 50 bin lira olduğunu sunucu Acun Ilıcalı ifade etti.

TELEFONUNA BİLDİRİM YAĞDI

Yapılan yanlış anonsun ardından bir anda Türkiye'nin en çok konuştuğu isim olan Hamit Duras'ın o anlarda cep telefonuna bildirim yağdığı ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yeni Çamoluk Otomotiv'in bağış miktarının yanlış anlaşılması sonrası sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorumlar geldi.

İşte bazı yorumlar;

"Yarın da Çamoluk Otomotiv adına bağış gecesi düzenlemek zorunda kalacaktık."
"Abi o nası yanlış anlaşılmaydı aklımız duruyordu."
"50 milyar diyince Türkiye de ki bütün galerilerin sahipleri zannettim"
"Abinin kafası karışmış."
"Zaten 50 milyarı nasıl verecekti."