Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saraçhane’de Ekrem İmamoğlu’na sımsıkı sarılıp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasından çevirdiği işler nedeniyle kendisine yönelen okları savuşturmak için çarpıtmalarda bulunduğu belirtildi.

AKŞENER, YENİ ŞAFAK'A SAHİP ÇIKTIĞINI İDDİA ETTİ

Akşener, Yeni Şafak Gazetesi'nin yönetimine seslenerek, “Ey Yeni Şafak’ın sahipleri, gece yarısı eviniz aramaya çalışıldığında avukatınız kimseyi bulamamıştı. Bula bula beni bulmuştu. Ben de oradaydım” dedi. Ancak Akşener’in iddia ettiği gibi yakın geçmişte böyle bir olay yaşanmadığı açıklandı. 

ALBAYRAKLAR NET BİR ŞEKİLDE YALANLADI

Albayrak Grubu'nun Yeni Şafak’ı satın almasından sonra dönemin vesayetçileri tarafından çokça baskıya maruz kaldı. Albayrak Ailesi’ne 1999 yılının Nisan, 2000 yılının Mart, 2001 yılının Eylül ve 2002 yılının Ocak aylarında vesayetçiler tarafından baskınlar yapıldı. Aileye iftiralar atılıp, bazı aile üyeleri de gözaltına alınarak haksız bir şekilde tutuklandı. Bu haksızlıklar karşısında hiçbir zaman Akşener’den destek istenilmediği gibi, Akşener de bu olaylar sırasında Albayrak Ailesi’nin yanında görüntü vermedi.