Türkiye, tarihi bir seçimi geride bıraktı. İkinci tura kalsa da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bebek katili PKK'nın siyasi uzantısı HDP başta olmak üzere 7 partinin sahiplendiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 2,5 milyonun üzerine fark atarak seçmeninin güvenini kazandı. Millet İttifakı'nın Meclis'te de çoğunluğu kaptırması sonrası ortaya çıkan hezimeti sindiremeyen muhalifler kontrolü kaybeden açıklamalarda bulundu. Sosyal medya aracılığı ile seçmene ağza alınmayacak hareket ettiler.

"Bu kadar geri zekalısınız işte siz"

Otomobiliyle seyir halindeyken video çeken Yeşim Salkım, Erdoğan'ı destekleyenler hakkında skandal ifadeler kullandı. 

Salkım'ın ifadelerinin tamamı:

Uğursuzlar… Zamanında FETÖ FETÖ dediniz, siz yattınız FETÖ’nün ayağına, biz mi yattık? HÜDA PAR kim? Siz HÜDA PAR’cı değil misiniz kardeşim? HÜDA ne demekse? Sana söz yine baharlar gelecek… Hadi oradan, siz şimdi hırsız olduğunuz için… Geri zekalılar… Bu kadar geri zekalısınız işte siz. Allah’a şirk koşuyorsunuz siz. Doldurdunuz da doldurdunuz.

"O kafayı örterek olmuyor Allah"

Fotoğrafları bile sahteyken Eylem Tok nasıl 'tanınmış yazar' oluyor? Fotoğrafları bile sahteyken Eylem Tok nasıl 'tanınmış yazar' oluyor?

Afgan’ını, Suriyelisini. Çok güzel biliyoruz biz Allah’ı, o kafayı örterek olmuyor Allah… Edepsizler ordusu, haydi. Kafayı belden aşağı ile bozdunuz. PKK’ymış. Siz getirdiniz PKK’yı. Pensilvanya’ya gidenlerin haddi hesabı yok, sanatçıların içerisinden. Buradan bir isimleri sayarım var ya… Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor.