Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz'ın gündemi yorumladığı Akit TV'nin en çok izlenen programı Milli Diriliş'te bu hafta da çarpıcı açıklamalar yer aldı.

CHP, MUSTAFA KEMAL'E SAVAŞ AÇTI

CHP, Mustafa Kemal konusunda zerre kadar samimi olsa İnönü'nün mezarını Anıtkabir'den kaldırmayı teklif eder diyen Yılmaz,''Mustafa Kemal, Dolmabahçe'de hastayken neden silah arkadaşını ziyaret etmedi? Başa geçmek için ölüm haberini bekledi. Mustafa Kemal'in kabri yıllar sonra Ankara'ya getirildi. Peki, kim getirdi? Yobaz dedikleri, laiklik adına astıkları Adnan Menderes getirdi. Mustafa Kemal'e savaş açan CHP'dir. Ama şimdi istismar için Mustafa Kemal'i kullanıyorlar.'' dedi.

YANLARINA GEÇERSEK BİZDEN İYİSİ YOK

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'nu ziyaretini eleştirenlere tepki gösteren Yılmaz, ''Peki, neden Temel Karamollaoğlu'nu neden yanınıza aldınız? Temel Bey ile Mısıroğlu'nun görüşleri arasında ne fark var? Yıllarca Temel Bey'i yıllarca taşlamadınız mı? Ama o milletin yanındayken haindi, şimdi yanlarında ondan iyisi yok. Ayrılsa yine haindir... Mehmet Bekaroğlu'na nasıl tahammül edebiliyorsunuz? Abdüllatif Şener yıllarca linç edilmedi mi? Uğur Dündar, Erbakan hocamızı linç etmedi mi? İşte yanlarına geçersek bizden iyisi yok.'' dedi.

O GENÇ KIZIN CEZAEVİNDE OLMASI UYKULARIMI KAÇIRIYOR

O kız cezaevindeyken uykum kaçıyor diyen Yılmaz, ''Hırsıza, katile, teröriste şartlı tahliye yapıyorsun. 'Allah'tan başkasına kul olmayın' diyen genç bir kızı hapse atıyorsunuz. Neymiş, kaçacakmış diye hapse atıyorsun. Bu kızın ne bir örgütle, ne başka bir şeyle bağlantısı var. Daha önce batı tarzı bir hayat yaşamış, daha sonra tövbe etmiş bir kızımız. Orada hakeret etmeden bir şeyler söylemiş. Peygambere hakaret edenlere susup, hakaret dahi etmeyen bir genç kıza aslan kesileceksiniz... 'Atatürk ilahtır' diyenler Atatürk'e hakaret eder! İlah değildir diyenler dedğil.'' dedi.

Haber Vakti-Özel