Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu ilahiyatçı yazar Şevki Yılmaz'ın gündemi yorumladığı Akit TV'nin en çok izlenen programı Milli Diriliş'te Birleşik Arap Emirlikleri'ne tepki gösterildi.

BAE ELÇİSİ BAKANLIĞA ÇAĞRILMALI

Suriyeli mazlumların imdadına koşan Mehmet Ali Öztürk'ün müebbet hapse mahkum edilmesine tepki gösteren Yılmaz, ''Derhal Dışişleri harekete geçmeli. BAE elçisi bakanlığa çağrılmalı. Ne hakla, ne suç işledi bu arkadaşımız? ÖSO'ya yardım etmiş, Türkiye de yardım ediyor. Fuara gelmiş bir Türk vatandaşını hapse atıyor. Bir İsrailliyi tutuklayacak yürek yok bunlarda. Türkiye burada ağırlığını koymalı. Orada yargılanan Mehmet Ali Öztürk değil, Türkiye'dir. Yarın Suriye mücadelesine yardım eden herkesi bekleyen tehlikedir bu.. Amerika'nın oradan kaçışının nedenleri var.'' dedi.

SAHİPSİZ BIRAKTIK

Mart ayında tutuklanan Mehmet Ali Öztürk'ün sahipsiz bırakıldığını söyleyen Yılmaz, ''Dışişleri bakanlığı neredeydi, medya neredeydi?' sorularını sıraladı. Programın moderatörü Deniz, Öztürk'ün FETÖ'cüler tarafından hedef gösterildiği vurgusunda bulundu.

GÜNDEME GETİRDİK

Habervakti.com'un dün Türkiye gündemine getirdiği olayla ilgili tepkiler artmaya devam ediyor. Dışişleri Bakanlığı'nın da konuyu takibe alındığı belirtildi.

Haber Vakti