DEM Parti'den skandal Tunceli Belediyesi adımı: Hesabın ismini 'Dersim' olarak değiştirdiler DEM Parti'den skandal Tunceli Belediyesi adımı: Hesabın ismini 'Dersim' olarak değiştirdiler

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, FETÖ'cüler tarafından ortaya atılan 'kaset' ve 'para aldığı' iddialarına veryansın ederek, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu.

'FETÖ İNFAZ EDİYOR, CHP'LİLER SEVİNİYOR'

İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Yılmaz Özdil, "FETÖ infaz ediyor, CHP'liler seviniyor, ama gene de siz bilirsiniz tabii" ifadelerini kullandı. Özdil'in açıklamasına CHP'lilerden yoğun bir tepki gelirken protesto edenler de oldu.

İNCE İSYAN ETMİŞTİ

Dün yapılması planlanan İzmir ve Manisa mitinglerini sağlık sebeplerinden dolayı erteleyen Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, basın toplantısı düzenledi. CHP'nin kaset kumpasını ve para aldığı iftiralarına isyan eden İnce, "Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa yurt dışından saldırıyorlar. 45 günde yaşadığımı 45 yılda yaşamadım. İstedikleri kadar kaset, istedikleri kadar montaj yapsınlar. Bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde ertesi sabah bütün suçu bize atacaklar. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum" ifadelerini kullandı.

"HİÇ BİR BAHANELERİ KALMASIN"

İnce açıklamasında, "Saraya giden CHP'li'den başlayarak 'Saraydan para aldı, çekilemez' diyenlere, 'O görevini yapıyor, saraydan para aldı çekilemez' diyenlere, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Diyorum ki bakın benim bu kumpaslardan, bu montajlardan, bu sahte dekontlardan, olmayan ciplerden, bunlardan korktuğum falan yok, 45 gündür buna direniyorum zaten. En son geldikleri nokta 'O çekilemez, para aldı, parayı geri mi ödeyecek' diye soranlar var. Adaylıktan çekiliyorum. Bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahaneleri kalmasın." diye konuştu.