Altılı masanın 1 yılı aşkın toplantıları geçtiğimiz günlerde büyük bir kriz sonucu dağılmıştı. 3 Mart ile 6 Mart arasında kapalı kapılar ardında yapılan görüşmeler sonucu İyi Parti lider Meral Akşener masaya geri döndü. İstediğini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı oldu.

RADİKAL VE AŞIRICI MUHALİFLER İNTİKAM HESAPLARI YAPIYOR

Bunun üzerinh HDP'den ve terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'tan altılı koalisyona gelen peş peşe olumlu açıklamalar sonrası muhalifler seçimi kazanacakları havasına girdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ve millete karşı kin kusan ve intikam hayallari kuran eski Türkiye burjuvazisi eğer seçimi kazanırlarsa yapacaklarını dile getirmeye başladı.

YUNUS GÜNÇE MİLLETE KÜFREDEREK TEHDİTLER SAVURDU

Altılı masaya yakınlığıyla bilinen ve hükümete karşı propagandalarıyla bilinen oyuncu Yunus Günçe sosyal medyada tepki çeken sözler kullandı.

Hakaretler saydıran Günçe, "15 Mayıs sabahı hepiniz çöpsünüz. Ne yapsanız işe yaramayacak. G... yırtsanız olmayacak. Limon satabilirsiniz. Korsan taksici olabilirsiniz. Ya da p...k olun." sözlerini sarf etti.