Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili bir ses kaydı sosyal medyada paylaşıma sokuldu.

"TikTak Tiktak" adlı Twitter hesabından paylaşılan ses kaydında Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan ve Zafer Partisi'nden istifa eden Neslihan Seven'e ait olduğu iddia edilen telefon konuşmaları yayınlandı.

Odatv'den Uğur Can Biçer'in haberine göre; ikili arasında yapılan konuşmalarda Beyza Tufan'ın "Kadınlara zaafı olduğunu biliyorum. Yalandan iki cilve yaparım ifşa ederim, Ümit Özdağ beni taciz ediyor diye" ifadelerini kullandığı, Neslihan Seven'in de "Seçimlerden önce olsun da bari işe yarasın" diye karşılık verdiği öne sürüldü. 

ODATV ZAFER PARTİSİ'NE SORDU

Odatv, söz konusu ses kaydını Zafer Partisi üst düzey yetkililerine sordu.

Yapılan açıklamada ses kaydının doğru olduğunu kaydeden yetkililer kayıttaki sesleri net şekilde tanıdıklarını ifade ettiler.

Partililer, olayı "ahlaksızlık" olarak nitelerken konuşan kişilerin Ümit Özdağ ile kişisel husumetleri olduğunu söylediler.

"AHLAKSIZLIK DİZ BOYU"

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Genel İdare Kurulu Üyesi Feridun Yıldız da sosyal medyada ilgili kaydı paylaşarak, "Tam anlamıyla bir rezalet. Ahlaksızlık diz boyu. Bu muhabbeti yapanlar Türk milliyetçisi olamazlar." ifadelerini kullandı.

BEYZA TUFAN DA ODATV'YE KONUŞTU

Ses kaydındaki konuşmada yer aldığı iddia edilen Beyza Tufan ise, "Ses kaydı bize ait değil. Montaj çalışması Avukatlarımızın çalışması var.  Açıklama yapacağız" dedi. 

Beyza Tufan bu işlerin arkasında Orkun Dülgeroğlu adlı kişinin olduğunu söyledi. 

NESLİHAN SEVEN

MHP'de siyaset yaparken İyi Parti'ye oradan da istifa ederek Zafer Partisi'ne geçen Neslihan Seven, 1979 yılında İstanbul'da doğdu.

1998 yılında Işık Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde eğitim almaya başladı. Mezuniyetten sonra bir süre mesleğini sürdüren Seven, moda tasarım serüvenine ailesinin desteği ile adım attı.

2010 senesinde İstasyon Sanat Akademisi Moda Tasarım bölümünde tekrar öğrencilik hayatına başladı. 2012 senesinde Esmod İstanbul tarafindan düzenlenen drapaj atölyesine katıldı.

2013 senesinin başlarında İstanbul Moda Akademisinde Yaratıcı Drapaj atölyesine başladı. IMA’daki eğitimini tamamladı.

7 Aralık 2014 tarihli ilçe kongresi itibariyle seçilmiş olduğu MHP Kadıköy İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden 2017 yılında istifa etti.

27. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı oldu. Daha sonra bu partiden ayrılarak Zafer Partisi'ne katıldı.

İSTİFA ETTİ

Partinin Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Sultan Neslihan Seven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem görevinden, hem de Zafer Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

BEYZA TUFAN

Beyza Tufan, Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü ve Onursal Üyesi.  Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun.