Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mü’min kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun…

Mukaddesatımızın ve ülkemizin düşmanlarının içimizdeki aldatılmış piyonları hainler; hâlâ asker, polis evlatlarımızı ve sivil vatandaşlarımızı şehid ederek analarımızı ağlatmaya devam ediyor!

Bin yıl ırklarını dillerini ve dinlerini sorunsuz yaşadıkları Ermeni vatandaşlarımızı kandırarak Osmanlı’ya ayaklandırtan Siyonistlerle Emperyalistler hiç pes etmedi. Aynı oyunlarına devam ediyorlar!

Van merkezli Ermeni Devleti kurma hayaliyle Doğu vilayetlerimizde çoluk-çocuk, kadın-erkek, genç-ihtiyar ayırmadan toplu Müslüman katliamına giriştiler! Çoğunluğunun Müslüman Kürtlerin oluşturduğu on binlerce Müslümanı katlederek toplu mezarlara gömdüler!

Bazı aldatılmış Ermeniler, vatandaşı oldukları Osmanlı Devleti’ne silahla ayaklanınca Kürt kardeşlerim Türk kardeşleriyle el ele vererek Ermeni çetelerini kökten yok etti. İmanlarının gereği silahsız savunmasız hiçbir Ermeni vatandaşımıza dokunmadılar! Kendi istekleriyle Avrupa ve Amerika’ya göç etmelerine izin verdiler!

Aradan bir asır geçmesine rağmen Müslüman Kürtlerin torunlarından dedelerinin intikamını almak ve yeniden Van merkezli Ermenistan’ı ilan etmek için sözde Kürdistan yalanlarıyla PKK, DHKP-C vs. terör örgütlerini kurdurttular! Ama asıl nihai hedef, Güney Doğu Bölgemizi, Suriye ile Irak ve mukaddes beldelerle beraber İsrail’e işgal ettirmek! 

Başta bebek katili cani APO olmak üzere yöneticilerinin çoğunun Ermeni olduğu bu örgütlerin siyasi ayağı HDP ’de sözde Kürt halklarının hakkını savunma yalanıyla kurdurulmuş bir Ermeni organizasyonudur! Ve hepsi Siyonist İsrail’le, Haçlı Roma’nın kontrolünde taşeron örgütlerdir!

Maalesef devlet kurumlarının birçok yerinde ve hatta genel başkanlar seviyesine kadar yükseltilen bir takım gayri milli isimlerin, sloganlarla aldatılmış bir kısım halkımızın destekleriyle Milli Meclisimize kadar girerek grup kurmayı başardıklarını da görmekteyiz! Ve böylece kargaları besleyerek gözlerimizi oydurmaya devam ediyorlar! Bu ülkenin her kademesinde farklı etnik kimliklere tabi olan çok sayıda vatandaşımız kurumlarda görev almaktadır ve bu en doğal vatandaşlık hakkıdır. Sözümüz, yaşadıkları topraklara “millet-i sadıka” ruhuyla bağlı olanlara değil, aksine gayr-i milli tutum ve davranış sergileyenleredir!

Aldatılmış tabanlarının çoğunluğunun; çocuk ve gençlerden oluşan bu terör örgütlerinin yeşertildiği çarpık eğitim bataklığını kurutmadan ve idam gibi caydırıcı tedbirler almadan terör belasını sadece silahla yok etmenin imkânı yoktur!

Evet;  esrar, eroin, alkol kumar, fuhuş ve faiz bataklığını kurutmadan ve İmanlı, ahlaklı, hayâlı din ve Vatansever nesil yetiştirmeden IŞİD gibi terör örgütleri isim değişikliğiyle devamlı aklını kiraya vermiş satılık piyonları bulamaya devam edecekler!

Okullarımızda güvenlik güçlerimizin ve vatandaşlarımızın katili teröristleri yetiştirmek istemiyorsak Allah’ı ve Ahireti öğretici Milli Eğitim seferberliği acilen başlatılmalıdır!

Ayrıca; şehid cenazelerinin arkasından “Şehidler Ölmez, Vatan Bölünmez” diye haykıran milyonların isteği can, vatan ve namus teröristlerine idam cezası mutlaka getirilmelidir! Meclisimizde Af ’tan önce İdamı yasallaştırmalıyız! 

Avrupa’nın necis kanunlarını bırakıp, Allah’ımızın Barış Hukuku İslam Kanunlarına dönmenin eğitim ve nasihatle alt yapısını hazırlamalıyız! 

Zira;

“Allah’a, Resulüne ve Müslümanlara karşı topyekûn savaş açanların ve terör, soygunculuk, yol kesme, adam kaçırma, ırza tecavüz gibi suçlar işleyerek yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası, işledikleri suça göre; bu teröristler eğer sadece insan öldürmüş veya ırza tecavüz etmişlerse, acı çekecekleri şekilde öldürülmeli!

Eğer hem insan öldürmüş, hem de insanların malına veya namusuna tecavüz etmişlerse, ibret için halka teşhir edilmek üzere asılarak idam edilmelidir!

Eğer insan öldürmemişler, sadece yol kesip mal almışlarsa, el ve ayakları çaprazlama kesilmelidir!

Eğer bunlardan hiçbirini yapmayıp sadece terör havası ettirerek insanları tehdit edip korkutmuşlarsa, hapse atılmak veya sürgüne gönderilmek suretiyle cezalandırılmalıdır! Bu cezalar onlara bu dünyada peşinen verilen bir rezilliktir; öteki dünyada ise onları çok daha büyük bir azap beklemektedir.” (Maide S. 33 ) İlahi mesajı ceza hukukumuzda olsaydı vatan, can, namus ve mallarımız emniyette olur, şehid cenazelerinin arkasında kadınlar gibi ağlamaya mahkûm olmazdık! 

Din ve vatan muhafızı şehidlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz

El birliğiyle maddi ve manevi çalışmalarımızla oluşacak sadece İslami İlkelere bağlı Bağımsız Türkiye’mizin yeniden dünya nöbetini beşli çeteden alması, fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Salı Akşam saat 20.30’da Akit TV canlı yayın programı “Milli Diriliş!”te buluşmak duasıyla Allah’a emanet olunuz.

Selam, sevgi ve dua ile…