Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde bulunan ve 212 daire ile 15 dükkandan oluşan Fly Butik Rezidans, geçen sene bir suç örgütünün çökmesiyle gündeme gelmişti. Yaklaşık 230 dairesi bulunan sitede 850 kişiye daire satan suç örgütüne yönelik polis operasyonu düzenlemiş ve 26 kişi tutuklanmıştı.

Pendik'te çöp konteynırında bulunan cesedin sahibi belli oldu! Bir şüpheli gözaltında... Pendik'te çöp konteynırında bulunan cesedin sahibi belli oldu! Bir şüpheli gözaltında...

MISIRLI APARTMAN SAKİNİNİ DARP ETTİ
Site yönetiminde yer alan ırkçı Vedat Oral'ın, Mısırlı apartman sakinini engelli çocuğunun önünde hakaretler yağdırıp darbetmesi cep telefonu kamerasına yansıdı.
Görüntülerde ırkçı yöneticinin, "Burası Türkiye. Sen mi, Türk'sün ben mi Türk'üm? Boğarım seni!" sözleriyle hakaretler yağdırdığı görülüyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından büyük tepki çeken site yöneticisi hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Esenyurt'taki olaylı sitede yeni skandal! Irkçı site yöneticisi Mısırlı apartman sakinini engelli çocuğunun önünde darp etti ile ilgili etiketler