Gündem

Şevki Yılmaz'ın acı günü! Kardeşi Şevket Yılmaz vefat etti

Abone Ol

Üç sene önce beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç başlangıcı teşhisi konularak hastaneye kaldırılan Kocaeli Akıncılar Kurucu Başkanı Şevket Yılmaz Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Milli Görüş hareketinin simge isimlerden ilahiyatçı-hatip Şevki Yılmaz'ın kardeşi olan Şevket Yılmaz uzun yıllar Fransa'da yaşamış ve memleketine kesin dönüş yaparak vakıf hizmetlerinde çalışmalar yapmaya başlamıştı. Şevket Yılmaz aynı zamanda da Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'ın amcasıdır.

İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Şevket Yılmaz'ın cenazesi bugün Başiskele Barbaros Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

28 ŞUBAT DÖNEMİNDE SIK SIK HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ

28 Şubat döneminde dikta rejimine karşı verdiği mücadeleyle de tanınan Şevket Yılmaz, dönemin kartel medyası tarafından sık sık hedef gösterilmişti.

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Halil Konakçı gibi çok sayıda isim katıldı.

Loading...

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }