Gündem

Vedat Erdem, Almanya'daki Türklerin kabusu oldu! Tehdit ve şantaj...

Abone Ol

Almanya’nın Duisburg kentinde yaşayan Türk vatandaşlarına musallat olduğu öne sürülen Vedat Erdem'in Türk Dernek Başkanlarına ve iş adamlarına ve politikacılarına şantajda bulunarak para istediği öne sürüldü. Kurbanlarına sosyal medya üzerinden ulaşan Erdem'in hedef aldığı kişileri fuhuş ihbarında bulunmakla tehdit ettiği belirtildi.

TÜRKLERİN KABUSU

Duisburg'da bulunan “Wohnen, Kochen, Schlafen - Alles für den Haushalt”de yönetici olan Türk vatandaşlarından K. M adlı kişinin N. M adlı kadına tecavüz ettiği iftirasını uydurarak para sızdırmaya çalıştığı belirtildi. Aynı şekilde Duisburg’da bulunan Türk Cami Dernek Başkanlarını, iş adamlarını ve diğer Türk Dernek Başkanlarının WhatsApp numaralarına N. M adlı kadına tecavüz ettiniz iftirasıyla 20 bin ve 40 bin euro talep ettiği söylendi.

İFTİRA VE ŞİDDETTEN 11 AY HAPİS CEZASI ALDI

Vedat Erdem'in K.M adlı bir firma yöneticisine iftira ve şiddetten 11 ay hapis cezası aldığı ama cezasının ertelendiği ortaya çıktı. Erdem'in şizofreni hastası olduğu ve kendini mafya sandığı ortaya atılan iddialar arasında yer aldı. Türk ve Alman yetkililerin Erdem hakkında herhangi bir önlem almaması tepkilere neden oluyor.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }