Siyaset

Barış Yarkadaş: Bir grup İYİ Partili Yavaş-İmamoğlu formülüne karşı bildiri hazırlıyor

Abone Ol

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü. Toplantı çıkışı açıklamalardan bulunan İmamoğlu, ''Kılıçdaroğlu'nun bilgisi var, 6'lı masanın öneminin bilincindeyiz'' açıklamasında bulundu. Mansur Yavaş ise, ''Milletimizin ayrılığa tahammülü yok, tekrar bir araya gelinmesi arzusu milletimizin arzusu, bunu ilettik'' ifadelerini kullandı.

Akşener İmamoğlu ve Yavaş'a cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklif etti

Akşener'in Yavaş ve İmamoğlu ile görüşmesinin ardından İYİ Parti tarafından ilk açıklama parti sözcüsü Kürşad Zorlu'dan geldi. Zorlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklif ettiklerini söyledi.

Barış Yarkadaş: Bir grup İYİ Partili karşı bildiri hazırlığında

Gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, bir grup İYİ Partilinin karşı bildiri hazırlığında olduğunu öne sürdü. Yarkadaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ortaya attığı “Yavaş - İmamoğlu” formülüne karşı olan bir grup İYİ PARTİ milletvekilinin “karşı bildiri” hazırlığında olduğu iddia ediliyor."

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }