Derin Gerçekler

Sağım solu, önüm arkam, her yerde onları görüyorum. Adana’da yerli ve milli Faşingimiz kendine  “Portakal çiçeği” adını almış, devlet ve yerel yönetim desteğinde, polis korumasında Agartha şenliği düzenliyorlar. Oysa Gazze için sokağa çıkan küçük grublara bile anlayış gösterilmiyor. İstanbul’a bakıyoruz, LGBT aşklarını anlatan filmler Sinema günleri adı altında, devlet destekli ve yerel yönetimle işbirliği içinde gösterime girmiş. Ankara’ya bakıyoruz Devletimiz Tiyatroyu destekleme kararı almış, “Rakı şişesinde balık olsam” teşvik kapsamındaymış. Hepsi de Nisan ayına sıkıştırılmış. Sıra Pedefili ONUR GÜNÜ /ALİCE DAY’de. Bugün onların günü. Bugün 25 Nisan. Bugün “Pedofili ONUR Günü“olarak bilinen “Alice günüdür. 1990'lı yıllarda, SSCB’nin dağılmasının hemen ardından  Pedofil aktivistler tarafından çocukları taciz etme arzularını kutlamak için tasarlanmış.

Pedofil lobisine göre 25 Nisan, Pedofililerin "Tanrı vergisi cinselliklerini" kutlamaları için özel bir gün olan “Alice Günü” imiş. Onlara göre, ezilen onlar ve onlara karşı çıkarsanız, ayırımcılık yapmış olursunuz, nefret söyleminiz dolayısı ile faşist bir yobaz olarak suçlanırsınız ve sosyal mediada mesajlarınız engellenebilir.  Bunlar Pedofiliyi normalleştirmek istiyorlardı da Epstein olayı patlayıp, ardından da ABD’de Habat tapınak tünellerinde işlenen cinayetler ortaya çıkınca seslerini kıstılar derken WEF (Dünya Ekonomi Forumu Başkanı) Pedofili '𝐜𝐢𝐧𝐬𝐞𝐥 𝐲𝐨̈𝐧𝐞𝐥𝐢𝐦𝐢𝐧𝐢𝐧' LGBTQ+'ya eklenmesi gerektiğini açıkladı! AGARTHA’cılara göre (HABAT; Epstein Fuhuş, Uyuşturucu, Kumar lobisi) Pedofilinin saygıya değer kabul edilebilir bir cinsel yönelim olduğunu, LGBTQ+’ye gökkuşağı topluluğuna artık bir de  “P” harfinin eklenme zamanı gelmiştir.  Bunlara göre, Yeni pedofili bayrağı ve konsepti hazır 𝐘𝐀𝐏 (Youth Attracted People) artık kendi STKsını kurup meydanlara çıkmaya hazırlanıyor.  Bir adım sonrası ENSEST olacak, Allah korusun.

Vay babo.. Ya hu 25 Ekim 2007'de İspanya'nın Lanzarote Adası'nda 'Çocukların Cinsel Suistimal ve Cinsel İstismara Karşı Korunmasına İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi' imzalanmış. 13 Ağustos 2010’da TBMM’ye gelmiş, Dışişleri, Adalet, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler komisyonlarında konu görüşülmüş, 567 sayılı Komisyon Raporu ile olumlu görüş bildirilmiş,  6084 Sayılı Kanun ile de onaylanmış, 18 Temmuz 2011‘de başbakan Erdoğan başkanlığında Bakanlar Kurulu Lanzarote Sözleşmesi'ne dahil olunma kararı verilmiş. Bu sözleşme  10 Eylül 2011 tarihinde 28050 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiş. Aslında İstanbul sözleşmesi diye bilinen aile sözleşmesi ile nasıl aileler dağıtıldı ise, Lanzarote Sözleşmesi ile de  çocuklarımızı fuhşa, Pedofiliye, sapıklığa sürükleniyor..

Farkında mısınız bilmem ama, Ülkemizde 7 Şubat 2019 tarihinden beri  bir çok ödül alan  Alice Müzikali gerçekleştiriliyor. Alice Müzikali 2023’de 17 Nisan 2023’de Zorlu PSM’de gerçekleştirilmiş. Bu sene  Alice Müzikali - 23 Mart 2024’de Fişekhanede gerçekleştirilmiş Zeytinburnu’nda. Bu müzikal aslında meşhur, “Alis Harikalar Diyarında” çok hikayesinin bir uyarlanması. Bu müzikal bir çok ülkede benzerleri olan bir program.  Müzikalin tanıtımı “Alice” müzikali, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın, büyüme hikâyesidir” şeklinde yapılıyor.  LGBT nasıl kendine Gökkuşağı gibi bir logo seçti ise Pedefililer ise, “Alice”yi seçiyor ve Pedefolinin bir “Harikalar diyarı” olduğu imajı oluşturulmaya çalışılıyor. Aslında “Alice Harikalar Diyarında”, Lewis Carroll müstear adını kullanan  Charles Lutwidge Dodgson'ın 1865’de  yayımlanan bir  fantezi romanının adıdır.

İHA’nın geçtiği Cumhuriyette yayınlanan haberin girişi şöyle: “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı sona erdi: 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı. Adana'da geleneksel olarak her yıl düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sonlandı. Festivali ziyaret edenlerin sayısı 1.5 Milyon” Adananın nüfusu 1.769.000, 15 ilçesi ile birlikte 2.258.718 nüfusu var.. Turiste bak turiste.. Bütün ilçelerde bebek, hasta, yaşlı engelli gelse, memur ve işçiler gelemez, hadi hafta sonu onlar da gelse, şehirler köyle boşalmış olur. 2018 verilerine göre Adana'da turizm belgeli otel sayısının 48 yatak sayısının ise 7.255 dir.  Belediye belgeli konaklama işletmelerinin toplam tesis sayısının 75, yatak sayısının ise 3.517dir. Eee bu kadar kişi nerede yattı? Bu karnavalı devlet koruyor, teşvik ediyor, ama Gazze için biz bunun binde birini toplayamıyoruz. Bu rakamlar doğru ise, işçi memur, cami cemaati herkes Karnavala koştu. Adana’da hiçbir parti bu kadar oy almadı. Adananın toplam seçmen sayısı 1.200.000 ya hu. Anlayacağınız AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, DEM hepsi Karnavala katılmış demek ki!.

Adana daha önce uyuşturucuda “1 numara” ilan edilmişti, şimdi Turizm maskeli fuhşiyatta da 1 numaraya yükseliyoruz. Bekli  Rio Karnavalı, Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde düzenlenen dünyanın en ünlü festivali ve en büyük karnavalı. Rio Karnavalı Turu 2025 yılı için rezervasyonlar başlamış.  28 Şubat – 08 Mart Rio de Janeiro'da 5 gece 6 gün konaklama, uçak bileti, transfer ve vergiler dahil fiyatlar ilan edildi. Geçen yıl Rio’ya 1.5 milyonu yabancı turist olmak üzere 6 milyondan fazla kişi katıldı. Adana için bugün 1,5 milyon iyi bir rakam, Devlet millet el ele, bu gidişle Rio’ya rakip olacağız !? Hadi Adana’da şimdiden dans okulları açalım, Dans kıyafetleri şimdiden dikilmeye başlasın. Okullar da korteje katılsınlar. Bakın kesin HABAT da, AGARTHA lobisin de, bu konuda size keseyi açarlar. Turizm canlanır, zengin oluruz. Amerikan üssündeki askerler bile festival süresince izinli sayılır. Urfalılara şimdiden Müjdeyi verelim, “Halilurrahman’a da bu yakışır(!?)SONRAKİ DURAKLARI ŞANLIURFA. Adana, geçen hafta düzenlenen “Türkiye Kültür Yolu Festivali Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı “ile kültürel ve turistik alanda Adanamız “önemli bir marka değeri kazanırken”(!?) bu karnavalla  yerli ve yabancı turistlere “Alice’nin Harikalar diyarını” çağrıştıran unutulmaz anlar yaşatırken  Kültür Bakanlığının desteklediği  “Kültür Yolu Festivali”nin ROTA’sındaki bir sonraki durağı 25 Mayıs - 2 Haziran tarihlerinde Şanlıurfa olacak! Şimdiden size bu MÜJDE’yi verelim istedim. Urfa halkı zaten bugünleri bekliyordu herhalde (!?)

Bu arada hatırlatalım, 19 - 25 Mayıs Gençlik Haftası var. Gençliğimize bu festivaller rotasını gösterecek herhalde! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi. 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü. Yapmayın ya hu, Alkol ve sigara olmadan festival mi olur.. 16 Haziranda kurban bayramı.  Neyse 2 Hafta önce bu kültür şenliği bitmiş olacak ama durun,  1-9 Haziran Bursa’dalar, 8-16 Haziran Samsunda olacaklar. Ayrıntıları CULTUR bakanlığı sayfasından öğrenebilirsiniz. Ya da şu sayfaya bakınız: https://kulturyolufestivali.com/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw26KxBhBDEiwAu6KXt_SAyBidGuyxzu1fAyp_I28JB-eFxEm56JPI63VoAWpW0eDnFAc96xoCKNwQAvD_BwE

Program, Trabzon ,Van devam ediyor da, Festival kapsamında 16 il var. Festivalde  yok yok diyeceğim ama tabi GAZZE YOK. Festival biraz da eğlence demek. Bu bir CULTUR festivali, GAZZE ne alaka, Araplarla bizim ne alakamız var. Bu YERLİ ve MİLLİ Festivalimizde mesela 18 konser var. Gastronomi var. (Gıdaya dikkat), 3 Festival etkinliği var ama onlar neler gidenler öğrenecek. 1 söyleşi varmış, Herhalde Hz. İbrahim’i anlatacak değiller, ama bilmiyorum. 8 tiyatro var, inşallah “Rakı şişesinde balık…” değildir. 1 Atölye çalışması, 41 sergi var. 3 Festival etkinliği olarak Opera Bale ve tabi çocuklar da unutulmamış. Devamında Nevşehir, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İzmir, Antalya da var. 8 ayda 16 şehirde kültür çıkartması yapacaklar. ADANADAN BAŞLADILAR. Sahi niye BAYBURT’u unuttular ki, hani “Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi” diye CHP’yi eleştirirdi bizimkiler. Demek ki, o günden bu güne sadece birileri gömlek değiştirmemiş, çok şey değişmiş. Az zamanda büyük işler başarmışız. CHP yapacak olsa bunu yaptırmazdık da, ah işte! Adamlar işini biliyorlar. Ata et, ite ot verilmeyeceğini yeni öğreniyoruz. Bize bizden birinin bunu yapması gerekiyormuş. Bununla neyi başarmak istiyorlar: “Türkiye'de tek, dünyadaki en büyük festivallerden biri”ymiş bu yaptıkları. Kerman Halisten bugüne çok yol kat etmişiz. Bakanlık tanıtımında deniyor ki; “ Festival ruhunu şehirlerle buluşturan Türkiye Kültür Yolu Festivali, Türkiye'nin uluslararası marka değerlerine de katkıda bulunuyor. Özenle oluşturulan festival rotaları, tarihi ve kültürel miraslarımızı birer cazibe merkezine dönüştürmeyi hedefliyor”. Sahi sizdiniz Keriman Halis üzerinden CHP’yi eleştirenler. Keşke karnavalınızın adını Portakal çiçeği değil “Keriman Halis” koysaydınız. Neyse artık eleştirirken “Papatya”, “Nilüfer”, “Erguvan”, Lale” demez “Portakal çiçeği” deriz! Durmak yok, yola devam, bir sonraki seçimde görüşürüz. Bu konu burada bitmedi, daha yazacak çok şey var!

Selam ve dua ile.