İlahiyatçı-Yazar, Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, her Salı akşamı saat 21.00'da Akit TV ekranlarında yayınlanan Milli Diriliş programına konuk oluyor. Bu haftaki programda "Sabetayistlerin ve Haramzade Ermeni torunlarının Cumhurbaşkanımıza saldırısındaki hedef Devletimizdir!" başlığı altında açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından gündeme dair yapılan değerlendirmelerde şu ifadelere yer verildi:

Eğer Emperyalistler ve işbirlikçileri bizi alkışlarsa imanımızdan şüphe edip, tazelememiz gerekir! Mandacı zihniyet bilsin ki, bugün onlara destek veren ağa babaları, onlarla işleri bittiğinde rezilce yüzüstü bırakacaklardır! Devlete Ihanet asla affedilemez!

Yüzsüzce ve utanmadan, Avrupa'nın ve emperyal güçlerin tetikçiliğini ve avukatlığını yapanların hedefi ülkemizin birliği ve bütünlüğü, aziz milletimiz ve devletimizdir! Aklımızı başımıza alacağız ve liderimize sahip çıkacağız. Unutmayın, Türkiye'miz düşerse alem-i islam düşer!

Zarrab davası, tam bir emperyal oyunu,ülkemize ve ekonomimize kurulan bir tuzaktır. Bizler, bu yalan ve iftira bombardımanında, bu tuzağa hizmet eden satılık kalemlerle, satılık beyinler ve medya ile, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden sonuna kadar mücadele edeceğiz!

CHP, Osmanlı'yı yıkan partidir! Osmanlı cihan devleti girdiği hiç bir savaşı kaybetmemişken, masa başında ihanetlerle yıkılmıştır! Bugünkü misyonu ise Türkiye devletini yıkmaktır! Bizim Davamız parti veya mesheb degil, dinimiz islam ve devletimiz Türkiye'mizdir.

Avrupa ve emperyalistler gerçek niyetlerini hiç saklamadılar ve yıllarca parçalanmış Türkiye haritaları yayınladılar, ancak bizler bunu görmek istemedik.Bugün ise o haritalari hayata geçirme görevi içimizdeki taşeronlarına verilmiştir. Ne yapsalar boş, bu milleti asla geçemezler!

Peygamber ahlâkı ile ahlaklanan bir toplum ne dinine, ne Rabb'ne Nede vatanına asla ihanet edemez! Kur'an-dan uzaklaşan insan alçaklasır! bunu önlemek için acilen islâm nizamına dönmeye mecburuz! Allah (cc), din ve vatan için çalışan tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun!