Siyonistlerin, 'Mescid-i Aksa'nın yıkılıp Süleyman Mabedi'nin inşa edilmesinin' ve kıyamet savaşının alameti saydıkları kırmızı düve için 'Tanrı'nın onu göndermesini bekleyemeyiz' diyerek üretim için Teksas'ta bir labortuvarda çalışmalara başladığı ortaya çıktı.

Dilipak, Ali Erbaş'a sahip çıktı! Dilipak, Ali Erbaş'a sahip çıktı!

Mensupları Siyonizm'e karşı birleşen Yahudiler olan Torah Judaism, Kudüs merkezli Tapınak Enstitüsü'nün mükemmel kızıl düveye ulaşmak için uzun süredir kırmızı bir angusun genetiğiyle oynadığını belirtti.

Siyonistlerin 'kızıl düve' çalışmalarını tamamladıkları ve düveyi dünyaya 'kutsal topraklarda binlerce yıl sonra kırmızı bir düve doğdu' diyerek servis edecekleri kaydedildi.

Siyonistlerin kırmızı düveyi ''yaratma'' çalışmasıyla 'Tanrı'ya ve Tevrat'a savaş ilan ettiği' belirtilen açıklamada, 'Siyonistlerin neyi amaçlıyor' sorusuna da yer verildi.

Torah Judaism, "Aşem'e ve Tevrat'a isyan edip devlet kuran Siyonistler, şimdi de Süleyman'ın mabedini inşa etmek için yeni bir plan peşindeler." dedi. Ayrıca, bu planın bir ayağının kırmızı düvenin kurban edildiği bir ayin olduğunu belirtti.

10 NİSAN'DA KIZIL İNEĞİ KESMEYİ VE MESCİD-İ AKSA'YI YIKARAK TAPINAĞI İNŞA ETMEYİ PLANLIYORLAR

Zeytindağı'nda gerçekleştirilmesi planlanan kızıl ineklerin kesilmesi ayininin 10 Nisan'da yapılması bekleniyor.

Ekim 2022'de Teksas'ta genetik mühendisliğiyle üretilip işgal altındaki Filistin'e getirilen beş kızıl inek, Ramallah'ın kuzeyindeki Shilo yerleşim yerinde tutuluyor. İnekler, burada özel bir bakıma tabi ve sürekli gözetim altında tutuluyor.

Bu kızıl ineklerin, 3. Tapınağı kurma ayinlerine başlamak için Zeytin Dağı’nda törenle kurban edilerek etlerinin yakılacağı ve kanlarıyla bölgenin ‘arınacağı’ öne sürülüyor.

Tapınak Tepesi aşırı grupları, Kızıl İnek temizlik ayininin, şu anda resmi hahamlık yasağına uyan yüzbinlerce dindar Yahudi'nin Mescid-i Aksa'ya baskın yapmasını mümkün kılacağını umuyor; bu, Mescid-i Aksa'ya yönelik tehditleri ve baskın yapanların sayısını artırabilir.