UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Premier Lig ekibi Aston Villa ile karşılaşacak Lille'de milli futbolcu Yusuf Yazıcı mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Tivibuspor'a açıklamalarda bulunan Yusuf Yazıcı, transferler ilgili konuşmak için erken olduğunu söyledi.

Beşiktaş'tan 'şike' iddialarına tepki! O kanal hakkında suç duyurusu... Beşiktaş'tan 'şike' iddialarına tepki! O kanal hakkında suç duyurusu...

"TRANSFERLE İLGİLİ DÜŞÜNCEM YOK"

Milli futbolcu açıklamasında, "Şu anda bunu söylemek için çok erken. Şu anda odaklandığım konu Lille ve Konferans Ligi. Sonrasında da lig maçları ve Avrupa Şampiyonası. Gelecekle ilgili, transferle ilgili düşüncem yok. Futbolda hiçbir zaman kesin bir şey söyleyemezsiniz. Buna karar verdim diyemezsiniz." ifadelerini kullandı.

"UMARIM BİZ TURU GEÇERİZ, FENERBAHÇE DE GEÇER"

Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin Olympiakos eşleşmesiyle ilgiliyse Yusuf Yazıcı şunları söyledi, "Daha önce de Fenerbahçe ile umarım eşleşiriz demiştim. İki takım da rövanş maçını evinde oynayacak. Bizim de final oynama hayalimiz var. İç sahada çok iyi taraftarlarımız var. Bu da bizi büyük bir faktör sağlayacak. Umarım biz turu geçeriz, Fenerbahçe de geçer ve yarı finalde eşleşiriz."

Lille formasıyla bu sezon Yusuf Yazıcı 37 maçta süre aldı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 10 gol ve 3 kaydetti.