Bismillahirrahmanirrahim
Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

 “Onlar, (Yahudileriyice azgınlaşarak kendilerine yasaklanan çirkin davranışları ısrarla yapmaya devam edince, Biz de onlara, “Aşağılık maymunlar olun!” dedik. (Böylece, onları şeklen maymunlara dönüştürdük ve üç gün sonra helâk ettik. Onların izinden yürüyenleri ise, ihtirasları uğruna tüm insânî değerleri ayaklar altına alan, gözü doymaz, onursuz ve kişiliksiz insanlar hâline getirdik.)” (Araf Suresi 166) İlahi Mesajında belirtildiği Yahudi kavmi bizzat maymunlaştırıldılar! Yahudi Darwin’in iddia ettiği “Atalarımız Maymundu!” sözü maymunlaştırılmış Yahudiler için doğru bir tesbittir! Maymun haline dönüştürülen dedelerini maymun şekliyle görerek büyüdüler!

Dün Birinci ve İkinci Cihan Harplerinde bugün başta Filistin olmak üzere yeryüzünün çoğu yerlerindeki milyonlarca insanın acımasızca katliamlarından, sürgünlerinden baş sorumluları gözyaşlarına ve  kana doymayan maymun iştahlı bu lanetlik Siyonist Yahudi Kavmi ile Darwin teorisini savunan içimizdeki maymun karakterleri terör sevicileri masonlar, Sabateist dönmeler ve izlerinden giden aldatılmış gafillerdir!

“Daha sonra onları, (İsrailoğullarını hile ve hıyanetleri, isyan ve fitneleri sebebiyle) yeryüzünde ayrı ayrı topluluklar halinde paramparça edip bölünmüş topluluklar hâlinde yeryüzüne dağıttık; içlerinde iyileri de vardır, kötüleri de. Onları, belki doğru yola dönerler diye kimi zaman çeşitli nîmet ve güzellikler bahşederek, bazen de belâ ve musîbetler vererek sürekli imtihân ettik. .” (Araf Suresi 168) İlahi Mesajında bu kavmin yeryüzüne sürüngenler halinde dağıtıldığını acılarla dolu hayatlarından Allah’ın lütfuyla kurtulduktan sonra çeşitli mal, mülk, makam ve iktidar nimetleriyle yeniden gücü ele geçirdikten sonra azgınlaştıklarını haber veriyor! Bu ilmi, iktisadi ve siyasi iktidarıyla dünya yönetimini ele geçiren azgın Siyonist Yahudi Kavmi bu üçüncü son devresini tekrar Dünya’nın tamamını Cehenneme çevirecek şekilde alçakça yaşamaya devam ediyor!

Ancak;
İşte o zaman Rabbin (her dönemde ve ülkede) onların üzerlerine en kötü azabı yapacak kimse(leri) kıyamet gününe kadar mutlaka göndereceğini de yeminle bildirdi. (Bu yüzden Yahudiler fitne ve hile ile her azdıklarında, onları rezil ve zelil edecek kimseler gönderildi ve gönderilecektir.) Şüphesiz, Rabbin (ceza ile) sonuçlandırması pek çabuk olandır ve gerçekten O, Bağışlayandır, Esirgeyendir. (Araf Suresi 167) İlahi Mesajında tüm mazlumlara müjdelenen bir devreye girmiş bulunuyoruz.

‘’Zalimler için yaşasın Cehennem!’’ dönemi başlıyor!

Bu müjdeye nail olmak için lanetlik zalimlerin saflarından ayrılıp yeryüzü mazlumlarıyla saflarımızı sıklaştıralım!

Şimdi; Allah’ımızın helak ettireceğini müjdeleyerek uyardığı bu azgın kavme karşı yek vucüd olma zamanıdır!
Birlik olup birleşme zamanıdır!
Irkçılığı, Particiliği, Mezhepçiliği bırakıp  “Sadece Müminler kardeştir!” İlahi Mesajının etrafında TEK ÜMMET olma zamanıdır!

Maymun iştahlı kana doymaz bu faşist kavmin ve destekçileri beşli çete devletlerinin mallarına boykotu artıralım!
Şanlı Filistin davasını asla gündemimizden çıkarmayalım!

Kahraman Kassam Tugaylarına Maddi ve Manevi dualarımızla destek görevimize devam edelim!

Ayrıca Savaşların en çetini olan şu gerçeği asla unutmayalım ki;

Emperyalist- Siyonist çetelerin görülmeyen savaş saldırıları olan Bonzai, esrar, eroin, kumar ve bilhassa fuhuş ve Faiz vs. füzeleridir! Camilerin yanına ve okulların önüne kadar gelen bu çok tehlikeli füzelerden nefsimizi ve neslimizi korumak hepimizin insani ve imani görevleridir! Bu füzeler, insani manadan koparan sadece ve sadece maddeye kul eden, tüm değerlerden uzaklaştıran madde bağımlılığının, geri kalmışlığın, işsizliğin ve aile yuvalarının yıkım savaşının silahlarıdır! Dünya ve Ahirette rezil ve zelil edici bu silahlara karşı acilen tedbir almak başta iktidar, milli muhalefet, bürokrasi ve milli STK’lar olmak üzere hepimizin imani ve vicdani ortak sorumluluğumuzdur!

Allah’ımız, aşırılıkları, taşkınlıkları ve dayanılamaz zulümleri sebebiyle kana doymaz maymun iştahlı bu faşist kavimlere karşı tüm mazlumların kurtuluşuna çalışmalarımızı vesile eylesin! Ve bu vampir iştahlı izrail ve yandaşlarının Azrail’i olmayı hepimize lütfeylesin!
Nefislerimizi, nesillerimizi, ailelerimizi ve ülkemizi bu şeytanlaşmış kavimlerin her türlü şer tuzaklarından muhafaza buyursun!
Amiin

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mukaddes Mescid-i Aksa'mızın, Filistin’imizin, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.   
Selam, sevgi ve duayla...  
Şevki Yılmaz  
www.sevkiyilmaz.net
   
Twitter: @sevkiyilmaz  
Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955  
İnstagram: sevkiyilmaztr