Dosya

Allah ile aldatılanlara af yok mu?

Abone Ol

İyileşmesi uzmanlar tarafından düşük bir ihtimal olarak değerlendirilen 6 yaşındaki kanser hastası Yusuf Kerim'in tutuklu bulunan annesini yanında görmek istemiş ve Adalet Bakanlığı, anne Gülten Sayın'ın evladını görmesine izin vermişti. Yaşanan gelişmenin ardından 20. Dönem Rize Miletvekili Şevki Yılmaz dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

'RAMAZAN AYI AF AYIDIR'

Sosyal medya hesabından çağrısını dile getiren Yılmaz, ''PKK'ya defalarca pişmanlık yasasıyla Ergenokonculara Anayasa Mahkemesi yoluyla af çıktı. 
Masum yavruların gözyaşları rahmet ayında dinmesin mi? İbadet bölümü dediğimiz Allah ve dinle aldatılmışların yavrularını bu haberdeki gibi sevindirmeye devam edelim. Ramazan ayı af ayıdır!''
ifadelerini kullandı.

'MÜSLÜMANA YAKIŞAN 'İSLAM' DİYEREK ALDATILANLARI AFFETMEKTİR'

Yılmaz'ın çağrısına İslam hukukçusu İhsan Şenocak'tan, ''Peygamberimiz (sav) Mekke Fethinde Kabe-i Muazzamanın avlusunda toplanan eski düşmanlarıyla alakalı “Evlerinize gidiniz. Hepiniz serbestsiniz.” buyurmuştu. Efendimiz (as) Hubel’e aldananları AFFETTİ. RAMAZAN kucaklaşma ayıdır. Müslümana yakışan, “İSLAM” diyerek aldatılanları AFFETMEKTİR.'' ifadeleriyle destek geldi.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }