Dosya

Şevki Yılmaz yazdı: Ah Erbakan Hoca'm ah! Emanetine ne yaptılar kalk da bak

Abone Ol

"Ah Erbakan Hoca'm ah" diyerek duyduğu üzüntüyü ve Erbakan Hoca'nın ideallerine, hatırasına yapılan ihaneti dile getiren Yılmaz "İdeal ve davanı, rüyanı hayata geçirmek için canla başla çalışıp Ayasofya’dan Taksim Camii’ne, Karabağ’dan SİHA’lara hata, eksik ve yanlışlarına rağmen manen ve madden büyük Türkiye istikametinde kalkınma hamlesine imza atan Tayyip evladın ve talebeni yani aslında ‘’fikirlerinle iktidarda olan seni’’ alaşağı etmek için kimlerle kucaklaştılar!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Milli Görüş Hareketi'nin karargahının önünde mübarek Beraat Gecesi'de açıklandığına dikkat çeken Yılmaz, "6’lı masada bir araya gelip, Kur'an'la savaşların merkezi 6 oklu CHP’nin sicili her anlamda bozuk liderini/zihniyetini, hem de 6 Mart akşamı, hem de mübarek BERAAT GECESİ’nde tüm dünyaya hangi vicdanla hangi izanla alkışlarla ilan ettiler!" dedi.

Yazısının sonunda Müslümanların Türkiye devletinin bekası için Cumhurbaşkanı Erdoğan etrafında birleşmeye davet eden Şevki Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

Anadolu Vatanı gemimizi batı limanlarına demirlemek için görevli Korsanlara teslim etmek için uğraşan  kardeşlerime göz yaşlarımla sesleniyorum! Allah için uyarıyorum; Tüm Mazlum Toplumlarla birlikte bir leş olmamak için acilen hırsınızı kininizi bir kenara bırakıp Tayyib Bey kardeşimizin etrafında birleşiniz! Acilen seçim ittifakı yapınız!  Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin teşviki ve Eyyub-el Ensari hazretlerinin emaneti İstanbul’muzu Bizans, Van ve çevresini Ermenistan ve Güneydoğumuzu İsrail yapmak isteyen ABD’nin başını çektiği ve “Muhalefeti destekleyip Erdoğan’ı devireceğiz” diyerek itiraf ettiği Siyon-Haç İttifakının ekmeğine yağ sürmekten vazgeçiniz!

Söz konusu yazının tamamını okumak için...

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }