Hucurat Hareketi geçtiğimiz yıl ''10 kişiye ücretsiz Kudüs Seferleri'' çalışması olan Aksa Halkaları isimli projesini hayata geçirmişti. Türkiye’nin muhtelif şehirlerinden başvuran 1200 kişi arasından 10 kişiyi çekilişle Kudüs’e yollamak için uygulanan ve habervakti.com dahil, işadamları ve gönüllülerden oluşan bir ekibinde proje paydaşı olduğu Aksa Halkaları projesi oldukça yoğun bir tempo içerisinde ilerlemişti.
Başvuran herkesten çekilişe katılabilmeleri için çeşitli görevleri ifa etmeleri istenmişti.
Bu görevler arasında; ayet/hadis ezberleme, kitap okuma, film/belgesel izleme, makale yazma ve etkinlik yapma gibi çalışmalar bulunuyordu.

Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti

Geçen yıl (2023) Ekim ayında normal şartlarda gitmesi gereken 10 talihli Kudüs yolcusunun seferleri 7 Ekim Aksa Tufanı savaşı nedeniyle ertelenmişti.

Da2E5616 1112 4A67 8B5F C93Ca1E74Bf8

VE KUDÜS’E ULAŞTILAR

Aksa Halkaları Projesi kapsamında Kudüs’e gidecek olan grup İstanbul havalimanından yola çıktılar. Ürdün aktarmalı yola çıkan kardeşlerimiz Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya ulaştılar.

Resim 2024 04 20 173539294

GÜL SULARI VE ÇOCUKLARA OYUN KARTLARI HEDİYE YOLLANDILAR

Sefere çıkan yolculara küçük şişelerde gül suları ile çocukların oynayacağı Hucurat Hareketi üretimi olan hafıza oyun kartları teslim edildi. Gül suyu şişeleri hem Mescid-i Aksa’ya dökülecek hem de Aksa’nın avlularında gönüllü nöbetçiler olan murabıtalara hediye edilecek. Oyun kartları ise Aksa’daki Filistinli çocuklara hediye edilecek.