Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Sarı lacivertliler 2-1 önde götürdüğü mücadelenin son dakikalarında yediği penaltı golüyle sahadan beraberlikle ayrıldı. 

TFF'den Beşiktaşlı Al-Musrati'ye 2 maç ceza TFF'den Beşiktaşlı Al-Musrati'ye 2 maç ceza

Bu puan kaybı ile lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı ise 4’e çıktı.

Mücadele sonrasında karşılaşmayı değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal hakkında konuştu

Dilmen’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Tabii ki Süper Lig'in bitmesine 5 hafta var ama avantaj Galatasaray'ın eline geçmiş durumda. İsmail Kartal için şu anda sosyal medya yıkılıyordur.

Bu ilk 11 Fenerbahçe'nin ideal 11'i olarak görülüyor ancak sahada oynanan hiçbir oyun göremedik.

İsmail Kartal, King-İrfan değişikliği yaparken İrfan'ın gol atması sayesinde iptal oldu. 6-7 kişi kapanan takıma karşı sadece savunma arkasına sarkan oyuncunun oyuna girmesi zaten mantıksızdı." 2 ay önce Ali Koç, 'Ferdi herhalde gidici demişti.' bence Ferdi o zaman gitti çünkü her geçen gün biraz daha geriye gitmeye başladı.

Ferdi'nin performansı geriledikçe Tadic'in performansı da çok düşmeye başladı. Fenerbahçe'nin sezon başındaki bol baskılı performansıyla şimdiki performansı arasında dağlar kadar fark var. Ali Koç, 'Biz en fazla puan toplayan takımız' diyor ama her sezon sizden daha fazla puan kazanan takım olmuş. İsmail Kartal iyi bir teknik direktör, iyi bir kondisyoner fakat iyi bir iletişimci değil Fenerbahçeli oyuncular mental bir kırılma yaşadı ve bunun üstesinden gelemedi