Orta Doğu'ya yönelik haberleriyle tanınan gazeteci Turan Kışlakçı sosyal medya hesabından Siyonist işgalcilerin 'Kızıl İnek' planını anlattı.

'KIZIL RENKLİ İNEK' NE ANLAMA GELİYOR?

Kudüs'teki Tapınak Tepesi'nde Kızıl İnek ayini gerçekleştirmek isteye Siyonistler çarşamba günü bir konferans düzenlemiyi planlıyor. İsrail'de doğan bu 'kızıl renkli' dana, Mescid-i Aksa'nın yıkılmasının, yerine Süleyman Mabedi'nin inşasının ve Kıyamet Savaşı'nın habercisi olarak görülüyor. Tapınak Enstitüsü'ne göre, İsrail'de 2 bin yıl sonra ilk kez böyle bir kızıl ve kusursuz dana doğmuş ve bu, bir kehanetin işareti kabul ediliyor.

"Tapınak Enstitüsü", 27-3-2024 Çarşamba günü, Siyonist rejimin büyük hahamlığı tarafından "ölülerin kirletilmesi" nedeniyle temizlik şartı sağlanmadığı için Mescid-i Aksa'ya girişin yasaklanmasının aşılması amacıyla Kızıl İnek kesilmesi ayinlerinin dini hazırlıklarını tartışmak üzere bir konferans düzenliyor.

Tapınak Tepesi aşırı grupları, Kızıl İnek temizlik ayininin, şu anda resmi hahamlık yasağına uyan yüzbinlerce dindar Yahudi'nin Mescid-i Aksa'ya baskın yapmasını mümkün kılacağını umuyor; bu, Mescid-i Aksa'ya yönelik tehditleri ve baskın yapanların sayısını artırabilir.

Konferans, Ramallah'ın kuzeyindeki Shilo yerleşim yerinde düzenlenecek. Burası, Ekim 2022'de Teksas, ABD'de genetik mühendisliğiyle üretilip işgal altındaki Filistin'e getirilen beş kızıl ineğin bulunduğu yerdir. İnekler, burada özel bakım ve sürekli gözetim altındadır.

Konferansta, bir dizi haham konuşacak ve beş kızıl ineğin yasal minimum yaş olan iki yıl ve iki aylık olduğunu, bu nedenle temizlik işlemi için gereken yaşa ulaştıklarını belirtecek. İneklerin bu yaştan küçük olmamaları gerektiği, daha büyük olabilecekleri belirtilecek.

Tapınak Enstitüsü, Şubat 2024'te, Kızıl İnek ile temizlik ayinleri için gönüllü rahipler arayışını duyurmuş ve gönüllüler için özel şartlar belirlemişti. Bu işlem, bu gruplar tarafından önceden bu amaçla Zeytin Dağı'nda ele geçirilen bir arazide gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Yerli ve milli eğitim müfredatı programını kimler engellemek istiyor? Yerli ve milli eğitim müfredatı programını kimler engellemek istiyor?

Kızıl İnek'in kesilmesi ve küllerinin temizlik için kullanılması işlemi için belirlenen tarih, bu yıl 10-4-2024'e denk gelen İbrani takvimine göre Nisan ayının ikinci günüdür ve bu tarihin Ramazan Bayramı'na denk gelmesi bekleniyor.

Tapınak Tepesi grupları, Kızıl İnek ile temizlik ayinini henüz resmi olarak duyurmasa da, bu konferans bu ayin için yapılan bir dizi hazırlık adımının bir parçası olarak görülüyor ve Ramazan Bayramı gününde veya sonrasında bu ritüelin gerçekleştirilmesi için ciddi hazırlıklar yapıldığına işaret ediyor.