Covid-19 salgınının gerçek olmadığını ve aşıların insanlığı ölüme sürüklediğini belirten 5Gvirüsnews PlatformuSinan Canan'ın kurucu ortağı olduğu Açık Beyin Eğitim ve Danışmanlık'ın George Soros'un kurduğu Açık Toplum Vakfı'nın yerine geçmeye çalıştığını öne sürdü.

'AŞI KARŞITI GÖSTERİLDİK'

Geçtiğimiz yıl aşı karşıtlığının nedenlerini twitter üzerinden incelemeye alan Açık Beyin, raporda 5gvirusnews'in twitter hesabını kaynak olarak kullandı. Kaynak olarak kullanılan 5virusnews Platformu bu duruma tepki göstererek 'aşı karşıtı' olarak gösterilmek istendiklerini vurguladı.

'BİLL GATES'E HİZMET EDİYORLAR'

Açık Beyin'e yönelik eleştirilerini sıralayan platformdan yapılan açıklamada, ''Bunlara açıkça (*)“Ajan” diyoruz. Çünkü aynı zamanda toplumu çok yakından ilgilendiren sosyolojik bir olayı bilimsel olarak ele alırken, taraflı davranıyor ve bir çıkara hizmet ederek ihbar ve en çirkini de iftira ediyorlar. Hizmet ettikleri taraf ise Bill Gates gibi plandemi organizasyonun görünen en etkili ismini hedef göstermemiz karşısında da bu kişiyi örtme çabalarıdır. Bu ajanlık faaliyetine çok somut olanı soyut bir duruma getirme işgüzarlığı da diyebiliriz… Yine adli durumlarda bu eyleme, “cinayeti karartma girişimi” diyorlar.  Burada kullandıkları ifade ise “Küreselleşme karşıtlığının hedef aldığı bazı isimler… o da Bill Gates’dir.'' ifadeleri kullanıldı.