Dün sabah saatlerinde Fatih Kocamustafapaşa'da silahlı saldırıya uğrayan Emre Erciş iki bacağından vurularak yaralandı. Erciş'e ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan vatandaşlar yapmıştı. Olay anında Erciş'in yanında 7 yaşındaki kızı vardı.

'ÇOK ORGANİZEYDİLER'

Tezcan'ın sorularını hasta yatağında cevaplayan Erciş, ''Tam anneme gidiyordum. Arkamdan birisi yaklaştı. Tam döndüm yanaşıyor. Arkadan attı bir tane sağ ayağımı vurdu ve kemiği kırdı. Gider gibi oldu ve gelerek sol ayağıma attı. Arkasına bakmadan kaçtı gitti. Başında kask vardı. Yüzü görünmüyordu. Çok organizeydi. Evden çıkınca atmıyor bana, takip ediyor. Kaçışlarını kolaylaştırmak istediler. İki kişilerdi muhtemelen. Biri motorda bekliyordu. Diğeri silahı ateşledi, kaçtı gittiler. Emniyet olayla ilgileniyor. Kaldığımız yerden devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

SALDIRIDAN ÖNCE TWİTTER HESABIM ASKIYA ALINDI

Açıklamalarına devam eden Erciş, ''Silahım olmadığını biliyor. Yoksa arkasını dönüp kaçıyor, silah olsa bende ikisini birden vurabilirdim. Araştırma yapmışlar ve çok organizeler. Bunu yapan adam en fazla 2 yıl yatacak. Saldırıdan önce Twitter hesabımı askıya alındı. Ben tweet bile atamadım. Arkadaşlarıma mesaj attım. 'Böyle böyle paylaşır mısın?' diyerek...'' ifadelerini kullandı.

'AYAĞIMA PLATİN FİLAN TAKACAKLAR'

Ayağında çok fazla kırık olduğunu belirten Erciş, ''Ameliyat olacağım. Büyük ihtimalle platin falan takacaklar. Bana ateş ettiğinde, cama çıkanlardan 'bana tülbent atın' dedim. Ayağıma turnike yaptım. 7 yaşında kızımın yanında yapıldı, bu saldırı. Bu kadar mı acizsiniz?'' ifadelerini kullandı.

Saldırıya uğrayan Emre Erciş’le Hastaneden Canlı Yayın @AnalizTvNet https://t.co/1LXK79pxpI

— Fatih Tezcan (@fatihtezcan) August 12, 2021