Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray, pilot takım projesi kapsamında 2. Lig ekibi Niğde Anadolu FK'yı dolaylı olarak satın aldı. 

Kulüp başkanı Burak Elmas'ın seçim döneminde sürekli bahsettiği vaatlerden biri olan 1481 Futbol Grubu ve pilot takım projesi böylelikle gerçekleşmiş oldu.

Anonim şirket statüsünde olan Niğdespor halen 2. Lig B Grubu'nda mücadele ediyor. Türkiye'deki 78 profesyonel futbol kulübünden biri olan Niğdespor müsabakalarını Ömer Halisdemir Üniversitesi kampüsündeki stadyumda yapıyor.

Niğdespor

LOGO VE RENKLER DEĞİŞİYOR

Niğde Anadolu FK'nın yeni başkanı Ural Aküzüm göreve geldikten sonra, kulübün renk ve logo değişimi için TFF'ye bavurulduğu açıklandı. Ayrıca Niğde Anadolu FK'nin yeni teknik direktörü de Ceyhun Müderrisoğlu oldu. Müderrisoğlu 11 yıldır Florya'da görev alıyordu. Fatih Terim direktifleriyle pilot takımın başına geçen tecrübeli çalıştırıcı, Ozan Kabak, Mustafa Kapı, Yunus Akgün gibi altyapı oyuncularını yetiştirmesiyle tanınıyor.

Bir diğer yandan 1481 Futbol Grubu'nun Niğde Anodolu FK'nın yanı sıra Avrupa ve Afrika'dan başka yatırımlar yapacağı öğrenildi.