Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazandı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Yusuf Yazıcı, 77. dakikada Vitor Hugo,  81. dakikada Edin Visca ve 90+4. dakikada Umut Bozok attı. Adana Demirspor'un tek golünü 45+1. dakikada Badou Ndiaye kaydetti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 41'e yükseltirken Adana Demirspor, 42 puanda kaldı.

Gelecek hafta Adana Demirspor sahasında Antalyaspor'la karşılaşacak. Trabzonspor ise Gaziantep FK ligden çekildiği için önümüzdeki hafta karşılaşmaya çıkmayacak.

Belhanda kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın 22. dakikasında Bruno Peres'e tokat atan Adana Demirsporlu Belhanda direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Abdullah Avcı olamadan ilk maç

Teknik Direktör Abdullah Avcı geçtiğimiz istifasını sunmuştu. Avcı'nın ayrılığının ardından Trabzonspor bu karşılaşmaya Orhan Ak yönetiminde çıktı.

Visca muhteşem döndü

Sakatlığı nedeniyle 8 haftadır sahalarda uzak kalan Trabzonspor'un yıldızı Edin Visca, bu karşılaşmayla sahalara göndü. Maçın 76. dakikasında Siopis'in yerine oyuna dahil olan Visca karşılaşmayı 1 gol ve 1 asistlik performansla tamamladı.