Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftar programında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

İnşallah bu ivmeyi kesintisiz bir şekilde devam ettirerek Cumhur İttifakı olarak 2023 Haziran'ında hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. AK Parti'nin sahibi de istikamet belirleyicisi de milletimizdir.

AK Parti'de görev üstlenmek milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi geliştirmek, mazlumların ve mağdurların yanında yer almak için gece gündüz çalışmaya talip olmak demektir. 

"MİLLETİMİZ SORUNLARI ÇÖZEBİLECEK TEK PARTİNİN AK PARTİ OLDUĞUNU BİLİYOR"

AK Parti, 20 yıllık iktidarında gerçekleştirdiği demokrasi ve kalkınma reformlarıyla gönüllerde yer etmiştir. Seçimlerdeki başarılarımızı geceli gündüzlü çalışarak eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye her alanda ülkemize kazandırdığımız eserlere borçluyuz. Milletimiz bu donanıma sahip tek partinin AK Parti olduğunu biliyor. Bize düşen bu güvene layık olan gayreti ortaya koymaktır. Milletimiz bugün yaşadığı sıkıntıları çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu biliyor. 

Türkiye geliştikçe, büyüdükçe, güç ve imkan sahibi oldukça tüm dünyanın dikkatini üzerinde toplamaya başladı.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Bay Kemal zihinsel bir karanlık içinde yaşıyor. Akıllı sayaçların olduğ bir dönemde yaşadığımız bilmiyor. Kim karanlıkta kim aydınlıkta bundan da bihaber.