Siyonist rejimin Filistin'e girişini yasakladığı Kudüs Rehberi Bülent Deniz, konferans öncesi Isparta Filistin İnsiyatifi yetkilileriyle kahvaltı programında bir araya geldi, akabinde Aksa Tufanı'nın başladığı günden bu yana Isparta'nın şehir merkezinde kurulan Gazze çadırını ziyaret eden Deniz burada "Gazze nöbet" defterini imzaladı.

Bd Isparta Konferans

Whatsapp Image 2024 03 08 At 16.22.43 (1)

1 GÜNDE 2 ŞEHİRDE 3 KONFERANS

"Türkiye'de değil, dünyada tek örneksiniz, direnişin başladığı günden bugüne bu duruşu sergilemeniz ve bu çadırda 153 gündür Gazze nöbetinde olmanız tüm övgülerin üzerinde, umarım bu ruh tüm STK'lara örnek olur ve şehir merkezlerinde bu kapsamda çadırlar kurulur." diyen Deniz ziyaret sonrası öğleden sonra 14.00'te Süleyman Demirel üniversitesinde öğrencilerle buluştu. İlahiyat Fakültesi Dekanlığını beraberindeki heyetle ziyaret eden Deniz, Burdur'a geçerek Hafızlık Eğitim Merkezinde genç hafız adaylarına seslendi.

Whatsapp Image 2024 03 08 At 16.24.47

Akşam programında İlim Yayma Kız Öğrenci yurdunu ziyaret eden ve burada talebelere bir sunum yapan Deniz, Aksa Tufanı'nı, Gazze direnişini, Kassam ve Hamas hakkındaki itibarsızlaştırma propagandalarını, algı operasyonlarının nasıl devam ettiğini ve Gazze'nin yüzyılın Kerbelası olduğunu tarihi perspektiften örneklerle anlattı.

Muammer Karabulut: İnsan yapımı yeni bir virüs daha geliyor! Muammer Karabulut: İnsan yapımı yeni bir virüs daha geliyor!

Whatsapp Image 2024 03 08 At 16.23.20