Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz'ın gündemi yorumladığı Milli Diriliş programında ilginç anlar yaşandı.

Milli Diriliş programından bir gün önce Akit TV'de yayınlanan ve yine Bülent Deniz'İn hazırlayıp sunduğu Derin Gerçekler programında Mc Kinsey konusunu eleştiren Dilipak'ın yorumlarına atıf yapan Şevki Yılmaz'ın ifadelerine, aynı anda canlı yayına mesaj gönderen Dilipak'ın da yorumu Bülent Deniz tarafından okundu ve ortaya televizyonlarda pek alışık olunmayan renkli anlar yaşandı!

DİLİPAK CANLI YAYIN ESNASINDA MESAJ GÖNDERDİ

Hükümetin 'McKinsey' hamlesini eleştirenlere karşı açıklamalarda bulunan Yılmaz, ''Dilipak kardeşimi yanılttılar. Ben de yanılmıştım, bakanlıktan bilgi almasaydım'' dedi. Bu esnada programın sunucusu Bülent Deniz'e mesaj atan Abdurrahman Dilipak, ''Bizim kaygımız şudur, bu masum bir örgüt değildir. Celladının bıçağını yalayan koyun olmayalım. Bu kaygıyla açıklamamızı yaptık. '' ifadelerini kullandı.

''TONLAMA FARKI VAR!''

Abdurrahman Dilipak'la Pazartesi akşamı, Şevki Yılmaz'la da Salı akşamı yayınlanan programları hazırlayan ve sunan Bülent Deniz, Dilipak ile Yılmaz arasında tonlama farkının olduğunu belirtti.